Iš prabangių namų metamą moterį prieš televizijos kameras apėmė panikos priepuolis

LNK socialinių aktualijų laidoje „24 valandos“ sunkiai ašaras tvardanti moteris šaukte šaukėsi pagalbos. „Laužiasi į mano namus. Nori mus su dukra išmesti į gatvę, padėkite rasti teisingumą Lietuvoje“, – tokiais žodžiais į laidos kūrėjų komandą kreipėsi pagrindinė herojė Viktorija Fetaimia.

Laidos akimirka.
Laidos akimirka.
Laidos akimirka.
Laidos akimirka.
Laidos akimirka.
Laidos akimirka.
Laidos akimirka.
Laidos akimirka.
Laidos akimirka.
Laidos akimirka.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Feb 24, 2017, 10:17 AM, atnaujinta Apr 9, 2017, 4:08 AM

Žurnalistei Aidai teko paslapčia prasmukti pro skylę tvoroje ir naudotis galinėmis prabangaus namo durimis, nes priekinius vartus šturmavo policijos pareigūnai. „Viskas čia yra mano – mano sienos, mano vartai, mano tvora“, – tikino užsibarikadavusi Viktorija ir nė neketino atidaryti namo durų.

„Sufabrikavo dokumentus ir močiutė man už akių vaiko pardavė buvusiam Kauno apskrities viršininkui. Jis nusisamdė antstolį ir mane krausto, – paklausta, kam nuosavybės teise priklauso šis namas, atsakė savininke prisistatanti moteris. – Koks skirtumas kas kur deklaruotas, mes faktiškai čia gyvename. Jis (red. past. Kauno apskr. buvęs viršininkas) sufabrikavo šimtaprocentinį baigtumą bobutės sąskaita, kai čia mano viskas. Skaitykit popierius. Teismas papirktas.“

Ši istorija, kuri virto tikra drama, prasidėjo dar 2000-aisiais, kai V. Fetaimia susipažino su dabar jau buvusiu savo vyru Aurelijumi. Pardavusi butą Maskvoje moteris apsigyveno Lietuvoje, buvusio vyro motinos name, dėl kurio ir kilo šis skandalas. Viktorija tikino, kad po vestuvių su Aurelijumi, visus savo pinigus moteris investavo į prabangaus namo statybą: „Visi po kapeiką sudėjom, visa mano giminė susimetė, kad tą namą išsaugoti.“ Dabar, kaip tikino pati moteris, jos anyta reikalauja pusės milijono eurų, kitaip reikalaus iškraustyti Viktoriją iš jai nepriklausančio namo.

„Viską ką uždirbau suinvestavau čia, statydama su juo (red. past. buvusiu vyru Aurelijumi) namą. Anyta pasakė: „Ištekėjai už mano sūnaus, dabar tu naujoji šeimininkė“. Man taip buvo sudarytas įspūdis, kad aš tikrai esu pilnateisė šito namo šeimininkė“, – pasakojo laidos herojė. Tiesa, situacija pakito Vokietijos policijos pareigūnams sulaikius tuometinį V. Fetaimios vyrą ir pareiškus jam kaltinimus dėl organizuoto nusikalstamumo. Moteris nusprendė su juo skirtis, o Aurelijaus motina – parduoti namą, kuriame vis dar gyvena Viktorija. Kaip teigia pati herojė, viskas vyko jai už akių, suklastojus dokumentus.

Policijos pareigūnams išlaužus namų duris, antstolis prašė Viktoriją palikti jai nepriklausančius namus. Moteris puolė į ašaras, prašė greitosios pagalbos, o antstolį apkaltino smurtu. „Man tuoj bus infarktas. Iškvieskite man greitąją“, – susigraudinusi sakė V. Fetaimia. „Eik iš čia, tu mane sulaužei. Aš ginu vaiką, čia viskas mano vaiko“, – nesuvaldžiusi jausmų pratrūk moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.