Sulieknėjusi Inga Norkutė-Žvinienė išvaizdą dar padailino botulino injekcijomis

Daugiau nei prieš pusmetį drastiškai sulieknėjusios žinomos aktorės Ingos Norkutės-Žvinienės išvaizda žiniasklaidoje aptarinėjama iki šiol. Itin pasikeitusi garsi moteris ryžosi dar patobulinti išvaizdą ir praverti grožio klinikos duris. TV3 laidoje „Grožio mėnuo“ – aktorės išvaizdos pokyčiai, prie kurių prisidėjo profesionalūs grožio specialistai, sporto treneriai ir vizažistai.

Inga Norkutė-Žvinienė.
Inga Norkutė-Žvinienė.
Inga Norkutė-Žvinienė.
Inga Norkutė-Žvinienė.
Inga Norkutė-Žvinienė.
Inga Norkutė-Žvinienė.
Inga Norkutė-Žvinienė.
Inga Norkutė-Žvinienė.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Feb 24, 2017, 9:54 AM, atnaujinta Apr 9, 2017, 4:24 AM

„Mano investicijos iki šios dienos yra tik tokios, kad namuose kiaušinio baltymą su bananu išplaku ir pasitepu, agurkais, pavasarinėmis braškėmis puoselėju odą. Tai toks palaikymas, bet, manau, pribrendo toks reikalas ir aš vis dėlto kreipsiuosi į profesionalus“, – apie savo kasdienius grožio ritualus pasakojo I.Norkutė-Žvinienė.

Populiarių serialų aktorė tikina pinigų grožio priemonėms negailinti. „Aš geriau nesuvalgysiu daugiau, bet investuosiu į grožį. Ateina laikas, eina metai. Ačiū Dievui, kad genai geri, iš tėvelio paveldėjau. Mažai raukšlių ir gerai atrodau“, – pastarojoje laidoje juokėsi garsi moteris.

I.Norkutei-Žvinienei grožio klinikoje buvo atliktas veido odos standinimas lazeriu, bendro raudonio ir išsiplėtusių kapiliarų šalinimas, suleistos botulino toksino injekcijos raukšlėms lyginti, atlikta PRP procedūra, skirta plaukų slinkimui stabdyti ir naujų augimui skatinti.

Laidoje – ne tik I.Norkutės-Žvinienės išvaizdos pokyčiai, bet ir atviras interviu apie nelengvą aktorės profesiją. „Daug kas mano, kad aktorės profesija labai lengva. Nuėjo Norkutė, pasimaivė, pažvengė. Va, nueikite ir pažvenkite. Nueikite ir padarykite taip, kaip aš darau. Pasižiūrėsite. Dėstytojas mums jau pirmame kurse sakė: „Vaikai, nieko neturėsite. Nei namų, nei pilių, nei automobilių. Susitaikykite su tuo.“ Turiu viską: automobilį, butą, gyvenimą, esu žinoma, turiu mėgstamą darbą, dirbu teatre“, – šypsodamasi atviravo Inga.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.