„Chorų karuose“ kaliniai džiugino, o „Kalinių žmonos“ šiurpina

Aštriausių TV diskusijų vedėjai galėtų pavydėti triukšmo, kurį socialiniuose tinkluose sukėlė dar tik kuriama Donatos Gutauskienės-Laisvos (28 m.) laida.

Laisvos planuojama laida sukėlė kur kas daugiau triukšmo nei nuteistųjų pasirodymas „Chorų karuose“.<br>„Greta Joana Photo“ ir „Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
Laisvos planuojama laida sukėlė kur kas daugiau triukšmo nei nuteistųjų pasirodymas „Chorų karuose“.<br>„Greta Joana Photo“ ir „Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
D.Gutauiskienės-Lasvos planuojama vesti laida sukėlė audrą.<br>„Greta Joana Photo“ nuotr.
D.Gutauiskienės-Lasvos planuojama vesti laida sukėlė audrą.<br>„Greta Joana Photo“ nuotr.
Nuteistieji dalyvavo „Chorų karuose“.<br>„Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
Nuteistieji dalyvavo „Chorų karuose“.<br>„Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

„Lietuvos rytas“

Mar 6, 2017, 12:59 PM, atnaujinta Apr 8, 2017, 1:05 PM

Pasiektas dugnas. Maždaug taip reagavo kai kurie žiūrovai, išgirdę apie būsimą LNK laidą „Kalinių žmonos“, kurią ketina vesti D.Gutauskienė-Laisva, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

Už didelės vertės svetimo turto pasisavinimą kalinčio Rolando Gutausko sutuoktinė laidoje ketina kalbinti likimo drauges.

„Labai noriu pakviesti ir daugiau moterų pasidalyti gyvenimiška patirtimi. Lauksiu jūsų žinučių. Būkime drąsios, būkime vieningos, tiesiog būkime! Iš anksto dėkoju toms šeimoms, kurios nepabūgo apie tai kalbėti, ir toms, kurios dar tik ruošiasi!“ – savo feisbuko paskyroje rašė moteris.

Būsima laida piktinosi žurnalistas Andrius Tapinas, rinkodaros specialistas Saugirdas Vaitulionis, stilistės Agnės Jagelavičiūtės dešinioji ranka Agnė Kulitaitė, kiti žinomi žmonės.

„Labiausiai guodžia tas faktas, kad kas kartą, kai atsiguli ir pridedi ausį prie paties dugno, visada išgirsti beldimą ir žinai – ten LNK“, – savo feisbuko paskyroje šaipėsi A.Tapinas.

LNK atšovė, kad planuojama laida – socialinis projektas, rengiamas bendradarbiaujant su Kalėjimų departamentu prie Teisingumo ministerijos.

„Panašios laidos nėra naujiena pasaulio televizijų tinkleliuose, – aiškino LNK atstovas Gediminas Malaškevičius. – Amerikos kanalas VH1 realybės šou „Mob Wives“ transliavo net šešis sezonus. Tai laida apie moteris, kurių artimieji atlieka bausmę už tai, kad bendradarbiavo su mafija.

Taip pat JAV populiarumo sulaukė realybės šou „Prison Wives Club“, kurio herojėmis tapo keturios bausmę atliekančių vyrų žmonos.“

Jei laida „Kalinių žmonos“ pasirodys ekrane, Lietuvoje tai bus ne pirmas kartas, kai nuteistieji patenka į TV šou kūrėjų akiratį.

2002-aisiais Arūnas Valinskas Panevėžio moterų pataisos namuose surengė grožio konkursą „Mis nelaisvė“. Jį transliavo LNK.

2006 metais čia buvo filmuojamas „Grožio fabrikas“ (LNK), kuriame nuteistųjų išvaizda rūpinosi patyrę specialistai.

2012-aisiais balsingiausios šios įkalinimo įstaigos moterys, vadovaujamos Stanislavo Stavickio-Stano, dalyvavo „Chorų karuose“ (TV3).

2014 metais šiame konkurse varžėsi Pravieniškių atvirosios kolonijos dainininkai, kuriems vadovavo Povilas Meškėla ir Vladas Kovaliovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.