Į eterį sugrįžta laida „Pakartok!“: mylimiausi šalies aktoriai ir naujas vedėjas

Populiarusis parodijų šou grįžta į televizijos eterį! Aktoriai įsikūnijo į aktualiausius šių dienų herojus, ryškiausias pramogų pasaulio, politikos žvaigždes. Iki ašarų juokinantys pasirodymai, šmaikščios profesionalios komisijos pastabos ir mylimiausi Lietuvos aktoriai – visą tai žada atsinaujinęs TV3 projektas „Pakartok!“.

Laidos „pakartok!“ akimirka.
Laidos „pakartok!“ akimirka.
Laidos „pakartok!“ akimirka.
Laidos „pakartok!“ akimirka.
Laidos „pakartok!“ akimirka.
Laidos „pakartok!“ akimirka.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Mar 7, 2017, 12:54 PM, atnaujinta Apr 8, 2017, 11:29 AM

Projekte savo talentą parodijuoti demonstruos ryškiausi praėjusių sezonų dalyviai. Žiūrovai „Pakartok!“ scenoje išvys Inetą Stasiulytę, Aušrą Štukytę, Šarūną Banevičių, Vitalijų Cololo. Prie senbuvių komandos prisijungė ir aktoriai Marius Jampolskis, Juozas Gaižauskas. Laidos vedėjo vairas patikėtas charizmatiškajam Mindaugui Stasiuliui.

„Tokios komandos galėtų pavydėti kiekvienas prodiuseris. Šou kiekviename sezone atsiskleisdavo keli aktoriai, kurie sugeba tobulai parodijuoti. Dabar projekte susitinka tie, kurių talentas įsikūnyti į kitą atima žadą. Vien ko verto Aušra su Ineta... Marius – tikras žiūrovų numylėtinis, vienas mylimiausių aktorių jau ilgus metus. Vitalijus – tikra juoko bomba, kurio humoro jausmas žavi ne vieną. Šarūnas – vienas talentingiausių aktorių, kurio režisūriniai sprendimai nustebina visko mačiusius. O Juozas žavi savo atsidavimu scenai ir noru daug ir kokybiškai dirbti. Panašu, kad laukia nuožmi kova“, – sakė laidos prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

Laidoje pasirodys keturi aktoriai. Žiūrovų lauks du vaidybiniai ir du muzikiniai pasirodymai. Laidos pabaigoje bus paskelbiamas nugalėtojas – tas, kuriam geriausiai sekėsi įsikūnyti į kitą asmenį.

„Galiu atskleisti, kad dalyvių pasirodymus vertins visų mylimi scenos profesionalai. Komisijos pirmininkė – aktorė Kristina Kazlauskaitė. Niekas taip nuoširdžiai nesijuokia iš pasirodymų kaip ji. Ne kartą žiūrovai matė, kaip Kristina iš juoko apsiverkia, į pagalbą net reikia kviesti grimo meistres. Ji puikiai moka išsakyti kritiką ir pažerti pagyrų. Kitas komisijos narys kol kas dar yra paslaptis. Galiu atskleisti, kad jis labai mylimas jaunosios kartos žiūrovų, turi puikų humoro jausmą. Džiaugiuosi, kad būtent jis papildė mūsų „Pakartok!“ kolektyvą. Kas jis, paaiškės jau labai greitai. Na, o trečiąją komisijos nario kėdę užims vis kitas kviestinis svečias“, – intrigavo S. Urbonavičius-Samas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.