Rūta Ščiogolevaitė atvirai: „Negalėjau suvokti, kodėl tekėjau, ne kartą vyrui rėžiau – skiriamės“

35-erių dainininkė Rūta Ščiogolevaitė nei televizijos projektų teisėjos kėdėje, nei duodama interviu apie tai, kaip gyvena, nerenka žodžių ir kalba tiesiai. Šįkart ji ne tik pakvietė į naujus savo šeimos namus, bet ir papasakojo, kodėl per pastaruosius kelerius metus ne kartą vyrui rėžė – „Skiriamės!“.

Dainininkė Rūta Ščiogolevaitė.
Dainininkė Rūta Ščiogolevaitė.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 20, 2017, 1:36 PM, atnaujinta Apr 7, 2017, 3:13 PM

„Buvo periodas, kai vaikai buvo išvis maži, negalėjau suvokti, kodėl tekėjau, ir kam tie vyrai sukurti? Juk, kai jo nebuvo, aš puikiai gyvenau. Turėjau vieną vaiką, gyvenau savo namuose, susitvarkiau viską. Eidavau miegoti – kada noriu, darydavau valgyti – ką darydavau, ir man nereikėjo sakyti, čia neskanu, o mano mama daro su kitokiu padažu. Man nereikėjo viso šito kentėti, taikytis, ir derintis prie milijono dalykų, prie kurių privalau taikytis“, – LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ pasakojo dainininkė.

Dvejų su puse Anabelė, ir beveik pusantrų metukų Aronas – dėl jų Rūta dabar kur kas dažniau matoma įvairių televizijos projektų teisėjo kėdėje, o ne scenoje. „Tai patogus darbas, ir lengvas uždarbis. Nereikia ilgai repetuoti, tiesiog laiku atvykti, ir nusifilmuoti...“, – prisipažino Rūta.

Gavusi bet kokį pasiūlymą, dabar Rūta pirmiausia galvoja, ar nenukentės šeima. Būtent todėl dainininkė prisipažino iki šiol neišvykusi koncertuoti į JAV, nors tokių pasiūlymų sulaukė. „Esu daug paaukojusi, ir situacija negerėja. Tikėjausi, kad vaikams paaugus, galėsiu aktyviau įsijungti į tą veiklą, bet atsitiko priešingai“, – pasakojo ji.

Rūta pasakojo, kad jos vyras Rolandas namuose labai pagelbėja: pats padarė stalviršius ir aprūpino visais pageidaujamais namų ruošai skirtais įrankiais.

„Jis siaubingais nepakenčiamas. Bet ir tuo pačiu labai mylintis žmogus. Nepakenčiamas tėvas ir tuo pačiu geriausias tėvas. Bet jis juk Dvynys“, – kalbėjo Rūta.

R.Ščiogolevaitė paatviravo ir apie pirmagimio Adomo tėvą Deividą Meškauską.

„Mūsų labai sudėtingi santykiai. Adomas ir pats tą jau pradeda suprasti“, – teigė atlikėja. Anot jos, D.Meškauskas neprisideda nei prie vaiko auklėjimo, nei prie išlaikymo.

O dabartinis jos vyras Rolandas greitai rado raktą į Adomo širdį. Tai buvo ir ta priežastis, kodėl sutiko už jo tekėti.

„Adomą augina Rolandas. Tai yra faktas. Deividui reikia su tuo susitaikyti. Adomas Rolandą vadina tėčiu. Jis labai norėjo kažką vadinti tėčiu. Kasdien, o ne kartais“, – teigė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.