Paaiškėjo, kad sunkiai atpažįstama „Dinastijos“ žvaigždė Linda Evans buvo suimta

Nerišli kalba, apsiblaususios akys, nekoordinuoti judesiai, išsitaršę žili plaukai. Kadaise stiliaus dievaite laikytą TV serialo „Dinastija“ žvaigždę Lindą Evans (74 m.) sunku pažinti, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

TV serialo „Dinastija“ žvaigždę L.Evans sunku pažinti.
TV serialo „Dinastija“ žvaigždę L.Evans sunku pažinti.
L.Evans „Dinastijoje“.<br>„ViDA Press“ nuotr.
L.Evans „Dinastijoje“.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Keistai besielgiančią aktorę teko tramdyti antrankiais.
Keistai besielgiančią aktorę teko tramdyti antrankiais.
Keistai besielgiančią aktorę teko tramdyti antrankiais.
Keistai besielgiančią aktorę teko tramdyti antrankiais.
Keistai besielgiančią aktorę teko tramdyti antrankiais.
Keistai besielgiančią aktorę teko tramdyti antrankiais.
Daugiau nuotraukų (5)

„Lietuvos rytas“

Apr 16, 2017, 4:12 PM, atnaujinta Apr 21, 2017, 4:56 PM

Zigzagais riedantį L.Evans automobilį policijos pareigūnai sustabdė Vašingtono valstijoje netoli aktorės ūkio. Jie ne iš karto pažino prie vairo sėdinčią buvusią garsią aktorę. Sunkiai aplinkoje besiorientuojanti moteris teisinosi padauginusi vaistų nuo skausmo.

Aktorė atsisakė paklusti pareigūnų reikalavimams, todėl buvo surakinta antrankiais. Vėliau teismas moteriai skyrė lygtinę vienų metų laisvės atėmimo bausmę.

Įvykio vietoje darytas vaizdo įrašas neseniai išplito internete. Paaiškėjo, kad tai atsitiko dar 2014 metų birželio 16-ąją.

„Darau klaidų, nes esu žmogus, ir netobulas“, – į internautų pašaipas atsikirto buvusi įžymybė.

Televizijos serialas „Dinastija“ išpopuliarėjo praėjusio amžiaus 9-ajame dešimtmetyje. L.Evans jame įkūnijo stilingą milijardieriaus žmoną Kristl Kerington.

Už šį vaidmenį Auksinį gaublį pelniusi ir dar keturis kartus jam nominuota aktorė buvo tapusi elegancijos simboliu.

Dabar L.Evans – gyvenimo naštos slegiama pavargėlė. Ji skundėsi ne vieną dešimtmetį kenčianti skausmus dėl skysčių, besikaupiančių organizme.

Aktorė išbandė tradicinius gydymo būdus, bet viskuo nusivylusi kreipėsi į sektą.

Jos vadovė Judy Zebra Knight (71 m.) teigia turinti ypatingų galių. Jų moteriai esą suteikė 1977-aisiais virtuvėje pasirodęs karys iš Lemūrijos (šios sektos nariai tiki, kad buvo toks žemynas – prieš 35 000 metų jis esą jungė Indiją su Madagaskaru).

L.Evans tikėjosi, kad sektos vadovė ne tik išgydys fizinius negalavimus, bet ir numalšins dvasines kančias.

Nuo jaunystės L.Evans buvo itin drovi. Pramogų pasaulyje, kuriame būtina kovoti už save, šis būdo bruožas nepageidautinas.

1997-aisiais L.Evans nutarė oriai pasitraukti iš vaidybos. Pirmiausia ji pranešė „Dinastijos“ prodiuseriams, kad pasibaigus aštuntam sezonui nepratęs sutarties.

Taip atsitiko, kad L.Evans pasitraukimas sutapo su legendinio serialo pabaiga. Po „Dinastijos“ ji nusifilmavo dar trijuose serialuose.

Baigusi TV aktorės karjerą L.Evans persikėlė gyventi į savo ūkį Vašingtono valstijoje, kad būtų arčiau J.Z.Knight. Ten sektos vadovė turi meditacijos mokyklą.

Aktorė išleido savo atsiminimų knygą, kurioje išdėstė esą visaverčio gyvenimo išmintį ir pasidalijo patiekalų receptais.

Kartais L.Evans pasirodydavo ir TV ekrane. Pavyzdžiui, 2009 metais laimėjo kulinarijos šou, galėjo filmuotis ir realybės šou „Promi Big Brother“, bet atsisakė.

2006-aisiais aktorė leidosi į teatro gastroles, kuriose dalyvavo ir kita „Dinastijos“ žvaigždė – Aleksis vaidmens atlikėja Joan Collins (83 m.). Teigiama, kad per šias gastroles tarp kolegių kilo nesutarimų.

Palikusi televiziją L.Evans netapo laiminga. Pernelyg didelės buvo kančios, kurias kėlė chroniški nugaros skausmai.

Moteris per dieną turėdavo išgerti iki dešimties skausmą malšinančių tablečių, bet neišvengė šalutinio jų poveikio – svaigdavo galva, kankino išsekimas.

Kai nelemtą 2014 metų birželio 16-osios rytą aktorė savo visureigiu važiavo pas gydytoją, ją ir sustabdė policijos patruliai.

„Linda – veikiausiai vienintelė Holivudo aktorė, apie kurią iki šiol niekas nebuvo girdėjęs nieko bloga“, – po įvykio nustebęs sakė vienas jos kolega.

Asmeninis L.Evans gyvenimas taip pat neįprastas Holivudui. Aktorė buvo ištekėjusi tik du kartus (jos kolegė J.Collins – penkis) ir su abiem vyrais išsiskyrė tyliai.

Pirmoji santuoka su aktoriumi Johnu Dereku truko šešerius metus. Antruoju L.Evans sutuoktiniu tapo režisierius Stanas Hermanas. Pora išsiskyrė po penkerių metų, kai Linda pradėjo spindėti „Dinastijoje“.

Tvirčiausi ir ilgiausi santykiai L.Evans siejo su muzikantu Yanni. Drauge jie praleido beveik 10 metų, bet nesiryžo tuoktis.

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.