Gražuolė iš Kenijos atskleidė, kaip susipažino su buvusiu Monikos Katunskytės mylimuoju

Laidoje „KK2 penktadienis“ žinomi žmonės kalbėjo apie emigraciją, o užsieniečiai – gyvenimą mūsų šalyje. Per pastaruosius dešimt metų iš mūsų šalies išvažiavo daugiau kaip pusė milijono tautiečių, tačiau ekonomistas Žilvinas Šilėnas teigė, kad tai - normalus procesas. 

 Organizatorių nuotr.
 Organizatorių nuotr.
Monika Katunskytė.
Monika Katunskytė.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 28, 2017, 11:35 AM, atnaujinta Apr 28, 2017, 11:42 AM

„Viena vertus, žmonių skaičius mažėja. Jeigu žmonės išvažiuoja ir susikuria geresnį gyvenimą, manęs negąsdina. Mane labiau gąsdina tai, kad tiek politikų iš viso to darosi karjerą, nes galvoja, kad jeigu parašys, jog emigracija yra blogai, žmonės ims ir nevažiuos. 

Be to, Laisvos rinkos instituto vadovas atskleidė, kad studijų metais JAV jam teko dirbti ir juodus darbus: „Studentui, ne amerikiečiui, yra daug apribojimų. Teko įvairius darbus dirbti – stalus valyti, picas nešioti“.

Laidoje taip pat dalyvavo ir Kenijoje gimusi Monika Wangombe, kurios meilės istorija su lietuviu Tomu buvo plačiai aptarinėjama Lietuvos žiniasklaidoje – jis buvo užmezgęs romaną su dainininkės Vitalijos Katunskytės dukra, taip pat Monika. 

Monika laidoje atskleidė, kad ji iš Kenijos emigravo, kai prasidėjo pasaulinė ekonominė krizė.

„Kenijoje man sekėsi labai gerai, tačiau prasidėjus finansinei krizei nutariau išvykti. Tuo metu aš dar nebuvau labai išsilavinusi, bet turėjau diplomą ir norėjau išplaukti į tarptautinius vandenis. Palikau savo šeimą ir išvykau į Singapūrą, kuriame įgijau magistro laipsnį. Tada žengiau žingsnį ir išvykau į Londoną“. 

Mergina atskleidė, kad Kenijoje ji turėjo draugą, bet jų meilė buvo slapta. „Turėjau partnerį, bet dėl genčių nesutarimų negalėjome būti kartu, nes esame iš skirtingų genčių“, - pasakojo M.Wangombe.

Monika pasakojo, kad ji su Tomu susipažino labai keistoje vietoje – traukinių stotyje. „Studijuodama Londone, 6 ryto vykdama į universitetą sutikau Tomą. Aš tuo metu nebuvau ištekėjusi. Kenijoje antrąją pusę išrenka tėvai. Tomą sutikau traukinių stotyje“, - laidoje pasakojo M.Wangombe. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.