Katažina Zvonkuvienė atskleidė negirdėtus faktus, kaip susipažino su vyru

Katažina Zvonkuvienė paskutiniu metu gyvena vaikų auginimu ir kitiems dalykams ar temoms, pasak jos, laiko dažniausiai pritrūksta. Tiesa, moteris neslėpė, kad susilaukus vaikų ir su jais praleidus nemažai laiko, mamai labai norisi kur nors išeiti, ištrūkti bent iki parduotuvės apsipirkti. 

 Mindaugas Stasiulis ir Katažina Zvonkuvienė.
 Mindaugas Stasiulis ir Katažina Zvonkuvienė.
 Mindaugas Stasiulis ir Katažina Zvonkuvienė.
 Mindaugas Stasiulis ir Katažina Zvonkuvienė.
 Katažina Zvonkuvienė.
 Katažina Zvonkuvienė.
Mindaugas Stasiulis ir Vytautas Medineckas-Ironvytas.
Mindaugas Stasiulis ir Vytautas Medineckas-Ironvytas.
 Vytautas Medineckas-Ironvytas.
 Vytautas Medineckas-Ironvytas.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

May 3, 2017, 10:13 AM

Katažina laidoje „Gero vakaro šou“ gražiausius padėkos žodžius skyrė savo vyrui: „Labai labai tau ačiū, kad šį vakarą tu mane išleidai, kad pasilikai, kad maitini... turbūt. Pamaitinai?“ – į kamerą kalbėjo Katažina. Moteris sako koncertuoti dar nepradėjusi, tačiau džiaugėsi, kad turėjo progą išeiti į žmones ir padainuoti „Lietuvos garbės“ ceremonijoje. 

TV3 laidoje Katažina vedėjams papasakojo ir apie pažintį su Deivydu bei atskleidė kai kuriuos dar negirdėtus faktus. „Aš norėjau dainos. Norėjau įsirašyti dainą. Stano sutiko, Zvonkus nesutiko. Stano sako, reikia su Zvonkum pašnekėt. Pašnekėjo. Tai dabar jau šešeri metai... labai smarkiai sutiko“. Moteris sako labai norėjusi, kad vaikai būtų panašesni į Deivydą: „Tikėjausi, kad jie bus labiau panašūs į Deivydą, kad bus ramesni, kad mažiau verks, bet tas temperamentas permušė viską...“, – pasakojo Katažina ir pridūrė, jog net ir prieš pat išvykstant į filmavimą duktė iškėlė jai sceną dėl valgymo. 

Vaikai „Rimtuose pokalbiuose“ pasakojo apie mamas: kokios jų pareigos, kaip jas reikėtų pasveikinti su mamos diena, ką mamos labiausiai mėgsta ir kaip vaikai meluoja mamoms, kad jų valgiai skanūs. 

Taip pat laidoje svečiavosi reperis, sportininkas ir verslininkas Ironvytas, kuris atskleidė netikėtų detalių apie sportininkus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.