Rusija ūžia – kas galėtų būti Agnės Ditkovskytės antro vaiko tėvas?

Neseniai gimusio aktorės Agnės Ditkovskytės kūdikio tėvas greičiausiai yra turtingas Ukrainos verslininkas, su kuriuo ji susitikinėjo dar būdama ištekėjusi. Šis gandas aktyviai aptarinėjamas Rusijos žiniasklaidoje.

 A.Ditkovskytė.
 A.Ditkovskytė.
 A.Ditkovskytė ir T.Liutajeva.
 A.Ditkovskytė ir T.Liutajeva.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 6, 2017, 12:16 PM

Žinia, kad ketvirtadienį 29-ąjį gimtadienį švęsianti A.Ditkovskytė pagimdė antrą vaiką, pasklido prieš kelias savaites.

Jos motina aktorė Tatjana Liutajeva (52 m.) į klausimus apie nėštumą atsakė taip: „Mano dukra nesilaukia.“

Juokingiausia, rašo spletnik.ru ir life.ru, kad moteris nemelavo, nes tuomet Agnė jau buvo pagimdžiusi.

A.Ditkovskytė jau seniai rodėsi viešuose renginiuose, net praleido filmo „Tancy nasmert“, kuriame vaidina, premjerą.

Prieš kelis mėnesius duodama interviu ji aiškino, kad nori kuo daugiau laiko skirti sūnui Fiodorui, kurio prieš trejus metus susilaukė su buvusiu vyru aktoriumi Aleksejumi Čiadovu (35 m.).

Neseniai A.Ditkovskytės paskyros socialiniame tinkle sekėjai skundėsi, kad ji retai dalijasi nuotraukomis.

Aktorė tvirtino daug dirbanti ir neturinti laiko socialiniams tinklams. Vis dėlto prieš Velykas ji įdėjo Maskvos centre užfiksuotą linksmą kadrą – džiaugėsi šiltais pavasariškais orais. Įdomu tai, kad po kurio laiko aktorė nuotrauką išėmė.

Savo ruožtu Agnės motina T.Liutajeva Velykų rytą pasveikino socialinių tinklų vartotojus šviesių švenčių proga. Komentaruose draugai ir pažįstami siuntė linkėjimus jai ir jos šeimai. „Tanečka! Sveikiname dvigubos šventės proga“, – rašė aktorė Ana Bačalova, palydėdama sveikinimą kūdikio šypsenėle.

Prieš kurį laiką žiniasklaidą pasiekė informacija, kad A.Ditkovskytė susitikinėja su įtakingu ukrainiečių verslininku. Vyras rodė Agnei dėmesio ženklus dar tada, kai ji gyveno su A.Čiadovu. Kaip spėlioja rusų žurnalistai, neatmestina, kad kaip tik ši intriga paskatino poros skyrybas.

„Susiklosčius tokioms aplinkybėms kiekvienas turi nuomonę: vyrui atrodo vienaip, moteriai – kitaip. Ir niekada nebūna objektyvu, – santykių griūties pradžioje kalbėjo Agnė. – Vienas pasikarščiavo, kitas reagavo. Manau, tokiu atveju vieno kalto nebūna.

Aleksejus – vyras. Žodžio žmogus. Manau, jis negrįš. Po to, kai antrą kartą susiėjome, buvau tikra, kad niekada nesiskirsime. Manau, ir jis buvo dėl to tikras. Tačiau, matyt, tiesą sako: antrą kartą į tą patį vandenį neįbrisi.“

O kai pora galutinai išsiskyrė, pasklido kalbos, kad A.Ditkovskytė priėmė verslininko merginimą, o kartu su juo ir namą Rubliovo-Uspenskojės plente, kuriame dabar gyvena su motina T.Liutajeva, sūnumi Fiodoru ir broliu Dominyku.

Tuos gandus Agnė neigė, aiškino, kad pastatą reikia remontuoti, o kas per milijonierius, jei namą padovanojo, o remonto nepadarė.

„Superargumentas, Agne, mes visiškai sutinkame“, – ironizavo rusų žiniasklaida.

„Namas ne mano, o mamos. Ir geras tas oligarchas, kuris dovanoja namą, o pinigų remontui neduoda“, – atsikirto aktorė.

Prieš įsigydama namą („Kurio niekas nedovanojo, nepamirškime šitos versijos“, – primena rusų žiniasklaida.), T.Liutajeva skundėsi vos sukrapštanti lėšų sūnaus mokslams ir būsto nuomai. Aktoriai artimi asmenys įsitikinę, kad be vyro pagalbos čia neapsieita.

„Savarankiškai susitaupyti tokios didžiulės sumos namui nei Agnė, nei Tatjana negalėjo. Greičiausiai įsigyti kotedžą padėjo slaptas A.Ditkovskytės gerbėjas – stambus ukrainiečių verslininkas, – pasakojo žurnalistams aktorių pažįstama Olga. – Jie susipažino dar 2012 metais, kai Agnė atvyko į Kijevą pristatyti lietuviško filmo „Tadas Blinda. Pradžia“, kuriame vaidina (Ukrainoje filmas rodytas pavadinimu „Karšta širdis“. – Red.).

Tuo metu ji su A.Čiadovu vėl buvo išsiskyrusi, ilgai nebendravo, todėl visiems atrodė, kad jau visiems laikams. Štai aktorė ir pasidavė to įtakingo pono merginimui. Tik niekam apie tai nepasakojo, nes jam visiškai nereikėjo viešumos – juk tuo metu jis buvo vedęs.“

Bičiulė teigė, kad Agnės gerbėjas valdo statybų verslą, be to, turi trąšų gamybos įmonę, duodančią solidų pelną.

Pasak Olgos, A.Ditkovskytė paliko turtingą gerbėją, vos horizonte vėl šmėkštelėjo A.Čiadovas. T.Liutajevai tai neva visiškai nepatikę – motina norėjo solidesnio draugo dukrai. Kai Agnė pastojo nuo Aleksejaus, Tatjanai neliko nieko kita, kaip susitaikyti su padėtimi. Tiesa, neilgam.

„Vos A.Čiadovo darbe atsirado prastovų, o pinigų upelis ėmė sekti, uošvė pradėjo ėsti žentą. Esą su kitu tavo žmonai nieko netrūktų“, – pasakojo šeimos draugė.

Tylus ėdimas davė rezultatą – jie išsiskyrė. Ir tas faktas, kad praktiškai iškart po skyrybų žvaigždžių šeima persikraustė į prašmatnią vietą tarp šimtamečių pušų ir garsių kaimynų, jau atrodo visiškai logiškas. 300 kv. metrų kotedžas Rubliovkoje stovi vaizdingame 25 arų sklype.

Rusų žiniasklaida apibendrino: „Taigi apie namą /ne namą kalbėta 2016 metų rudenį, o 2017 metų pavasarį staiga pasirodė, kad Agnė laukiasi / nesilaukia. Į neseniai vykusią filmo „Tancy nasmert“ premjerą ji neatėjo būtent dėl šios /ne šios priežasties. Apskritai juokingi žmonės Agnė ir jos motna.

Kadangi ukrainiečių oligarcho vardas iki šiol nežinomas, galima spręsti, kad jis vis dėlto nesirengia skirtis.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.