Janet Jackson į koncertinę kelionę leisis su kūdikiu ant rankų

Dainininkė Janet Jackson jau kelintą mėnesį verčia apie ją kalbėti: sulaukusi 50-mečio tapo motina, vyro prašymu priėmė islamą, pagaliau paskelbė apie skyrybas. Praėjusią savaitę ji pirmą kartą pakomentavo pastarąją naujieną, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

J.Jackson ir pirmoji jos sūnaus Eissos fotosesija.<br>"Reuters" / "Scanpix" ir „Instagram“ nuotr.
J.Jackson ir pirmoji jos sūnaus Eissos fotosesija.<br>"Reuters" / "Scanpix" ir „Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 17, 2017, 6:58 PM

Šįmet sausio 3-iąją sūnaus Eissos su Kataro milijonieriumi Wissamu Al Mana (42 m.) susilaukusi J.Jackson netrukus, vos po trijų mėnesių, pranešė besiskirianti.

Kalbama, kad skyrybos įvyko bendru sutarimu, pora išsiskyrė taikiai. Buvęs J.Jackson vyras tai patvirtino.

Šiomis dienomis J.Jackson į socialinį tinklą „Instagram“ įdėjo vaizdo įrašą ir pakomentavo: „Sveiki, draugai. O Dieve, atrodau nekaip, paakiai tarsi pajuodę, bet nesvarbu.

Dar kartą sveiki! Tai aš, Jan, jeigu jūs staiga manęs nepažinote, aš smarkiai pasikeičiau gimus kūdikiui. Jis sveikas, gražus, mielas, mylimas ir laimingas vaikas.

Taip, aš išsiskyriau su vyru. Dabar visus klausimus tvarkome teisme, o visa kita priklauso nuo Dievo valios.“

Internautai palaikė dainininkę: „Motinystė tau tinka, rūpinkis sūnumi“, „Tu puiki mama, aš tai žinau“, „Meldžiamės už tave ir tavo sūnų“, „Kai tapai mama, tavo akyse tiek laimės ir džiaugsmo“.

Janet taip pat pranešė, kad, nors tapo mama, neketina apleisti karjeros ir jau artimiausiu metu pratęs prieš gimdymą nutrauktas gastroles, per kurias, be kita ko, turėjo atvykti ir į Lietuvą.

J.Jackson ir W.Al Mana buvo pasirašę vedybų sutartį. Joje numatyta, kad skirdamasi po penkerių metų Janet gautų 100 mln. dolerių, o jei pora turėtų kūdikį, išmoka siektų 200 mln. dolerių.

Prieš pasukdami savo keliais sutuoktiniai spėjo paminėti santuokos penkmetį, tad Janet iš skyrybų gali neblogai pasipelnyti.

Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.