Keithas Urbanas santuoką su Nicole Kidman gelbėja neįprasta dovana

Kantri muzikos atlikėjas Keithas Urbanas (49 m.) žmoną aktorę Nicole Kidman iš anksto pasveikino artėjančio penkiasdešimtmečio proga.

Keithas Urbanas ir Nicole Kidman.<br> "Reuters" / "Scanpix" nuotr. 
Keithas Urbanas ir Nicole Kidman.<br> "Reuters" / "Scanpix" nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 21, 2017, 4:41 PM

Seniai sklinda gandai apie įtemptus N.Kidman ir K.Urbano santykius, tačiau jie atrodo kaip niekada laimingi.

Neseniai vyras net įteikė žmonai neįprastą dovaną – nupirko kuklų namą Havajų saloje Oahu. Nicole ši dovana sukrėtė: juk kaip tik šiame name ji gimė.

N.Kidman gimė Havajų salyne ir ten kurį laiką gyveno, kol jos tėvai nusprendė persikelti į Australiją. Birželio 20-ąją aktorė minės penkiasdešimtmetį. Namas, kurį nupirko Keithas, – jo gimtadienio dovana.

Beje, tikrasis Nicole vardas visai ne toks: tėvai mergaitę pavadino Hokūlani (išvertus iš havajiečių kalbos – dangaus žvaigždė). Kai aktorė išgarsėjo, visi pamiršo, kad ji gimusi Havajuose. Gerbėjams ji – australų aktorė. O ir ištekėjo už tėvynainio – australo K.Urbano.

Įdomu, kad viename naujausių interviu Nicole prisiminė dešimtmetį trukusią santuoką su kolega Tomu Cruise’u (54 m.): „Buvo daug širdgėlos ir sielvarto. Skyrybos – liūdniausias mano gyvenimo metas. Niekada nesijaučiau tokia vieniša.“

Gal būtent todėl N.Kidman stengiasi visomis išgalėmis stiprinti santuoką su K.Urbanu ir užkirsti kelią dar vienoms skyryboms. Nors, kaip šnekama, jai jau įgriso Keitho lakstymas paskui kitus sijonus.

Be to, K.Urbanas – buvęs alkoholikas ir narkomanas. Kadaise N.Kidman prisikentėjo mėgindama atpratinti išrinktąjį nuo svaigalų ir kvaišalų traukos. Beje, jai yra dėl ko stengtis – su Keithu augina dvi dukras.

Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.