Podiumo pantera Naomi Campbell ieško tėvo būsimam savo kūdikiui

Vienas gražiausių modelių pasaulyje Naomi Campbell, kuriai gegužės 22-ąją sukaks 47 metai, neseniai pareiškė, kad artimiausiu metu norėtų susilaukti kūdikio.

 Naomi Campbell.<br> "Scanpix" nuotr. 
 Naomi Campbell.<br> "Scanpix" nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 21, 2017, 9:36 PM

Podiumo žvaigždė, kuri niekada nebuvo ištekėjusi, svarstė: „Dabar, kai mokslas tiek pažengęs, manau, galėsiu tai padaryti bet kada.“

N.Campbell ieško tinkamo vyro, kuris galėtų tapti jos dukters ar sūnaus tėvu. Pasak Naomi, nebūtina, kad jis būtų princas ant balto žirgo. Kur kas svarbiau – tėvystės instinktas.

Gerbėjus kiek sutrikdė gražuolės ketinimai: net jei modelis pasinaudos pakaitinės motinos paslaugomis, ar ji ne per solidaus amžiaus tapti motina? Be to, nereikia pamiršti žvaigždės aikštingo būdo, o auklėjant vaikus reikia daug kantrybės.

Kita vertus, popdainininkė Janet Jackson tapo motina būdama 50 metų ir yra visiškai patenkinta savo nauju vaidmeniu. Galbūt motinystės laimė pakeis ir podiumo pantera vadinamą N.Campbell?

Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.