Paskelbta, kas užims „Lietuvos balso“ penktojo sezono vedėjo vietą

Po metų pertraukos su dar didesne jėga į LNK sugrįžtantis profesionaliausias muzikinis projektas šalyje „Lietuvos balsas“ kiekvieną savaitę atskleidžia vis daugiau intriguojančių projekto detalių. Anksčiau paskelbta, jog vokalo trenere penktąjį kartą taps balso virtuozė Rosita Čivilytė, o projekto užkulisius atvers geriausiai šio šou virtuvę pažįstanti žymiausia šalies vlogerė Agnė Juškėnaitė. 

Rolandas Mackevičius.<br>LNK nuotr.
Rolandas Mackevičius.<br>LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 26, 2017, 3:03 PM

Naujausia žinia iš LNK  – naujojo sezono vedėjo vairas atiteks Rolandui Mackevičiui, tik, kitaip nei ketvirtajame sezone, „Lietuvos balso“ scenoje jis karaliaus vienas. 

Rolandas Mackevičius sugrįžta vesti „Lietuvos balso“, šįkart jį išvysime solo ir kiek kitokiame, solidesniame amplua“,- apie R.Mackevičių kalba projekto prodiuseris Gediminas Jaunius.

Pirmą kartą televizijoje Rolandui Mackevičiui scenoje neasistuos ilgametis kolega Jonas Nainys, su kuriuo kartu dirbo ir ketvirtajame projekto sezone. Rolandas sako, jog paimti projektą tik į savo rankas bus iššūkis. 

„Radistai jau 10 metų kartu. Kiekvieną dieną su Jonu praleidžiu daugiau laiko nei su žmona. Buvome įpratę kalbėti dialogu. Šiemet laukia nauji iššūkiai. Keičiasi projekto mokytojai, jų komanda šiemet bus labai stipri, net neabejoju, kad su jais rutuliosime labai smagius dialogus“. 

Rolandas Mackevičius neabejoja – projektas privalėjo sugrįžti į eterį, juk čia yra ta vieta, kurioje didžiausi muzikos autoritetai padeda talentingiems, bet dar niekam nežinomiems atlikėjams pasiekti aukštumas.  

„Tai yra profesionaliausias muzikinis projektas pasaulyje, kurio formatas sėkmingai įgyvendinamas Lietuvoje jau penktąjį sezoną.  Tai yra aukšto lygio ženklas tiek šaliai, tiek LNK, tiek dalyviams. Juk jis gali padėti choristui iš trečios eilės padaryti sėkmingą solinę karjerą. Mes nuolat kuriame muzika ir visada susiduriame su vienintele problema: Lietuvoje trūksta gerų dainininkų, kurie kurtų gerus dainų žodžius ir sugebėtų juos atlikti. Naujajame sezone ne tik žiūrovai ne tik mokytojai, bet ir Radistai lauks naujų talentų“. 

Kol kas dar neišaiškėjo didžiausia projekto intriga -  kas šiais metais bus tie, kurie užims naujojo sezono mokytojų kėdes, tačiau laukti liko nedaug. Jau rytoj, šeštadienį, gegužės 27 dieną, Palangoje įvyks efektingas naujojo sezono pristatymas kartu su ryškiausiomis „Lietuvos balso“ žvaigždėmis Kotryna Juodzevičiūte, Gabrieliu Vageliu, Jurijumi Veklenko, Justina Budaite ir grandioziniu „Bliko“ fejerverkų ir lazerių šou, kurio kulminacija taps penktojo sezono mokytojų atskleidimas. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.