Garsios ir turtingos moterys po skyrybų privalo išlaikyti buvusius vyrus

Garsios ir turtingos moterys prieš palikdamos net ir neištikimus vyrus turi gerai pagalvoti. Mat dažnai po skyrybų jos privalo buvusiems sutuoktiniams dosniai atverti piniginę.

S.carlett Johansson ir R.Dauriacas.   <br> "ViDA Press" nuotr. 
S.carlett Johansson ir R.Dauriacas.   <br> "ViDA Press" nuotr. 
H.Berry ir G.Aubry. <br> "ViDA Press" nuotr. 
H.Berry ir G.Aubry. <br> "ViDA Press" nuotr. 
 K.Basinger. <br>  "ViDA Press" nuotr. 
 K.Basinger. <br>  "ViDA Press" nuotr. 
 B.Spears ir K.Federline'as.<br> AFP / "Scanpix" nuotr.
 B.Spears ir K.Federline'as.<br> AFP / "Scanpix" nuotr.
 G.Stefani ir G.Rossdale'as.<br> AFP / "Scanpix" nuotr. 
 G.Stefani ir G.Rossdale'as.<br> AFP / "Scanpix" nuotr. 
 G.Seymour.<br>AFP / "Scanpix" nuotr. 
 G.Seymour.<br>AFP / "Scanpix" nuotr. 
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

2017-05-31 16:44

Pramogų pasaulis sulaikęs kvapą stebi, kuo baigsis dramų „Pasiklydę vertime“ ir „Mergina su perlo auskaru“ žvaigždės Scarlett Johansson (32 m.) ir buvusio žurnalisto Romaino Dauriaco (34 m.) skyrybų procesas.

Mat R.Dauriacas yra pasiryžęs prisiteisti ne tik jųdviejų pustrečių metų dukters Rose Dorothy globą, bet ir solidžius alimentus.

Sėkmės atveju jis būtų ne pirmas vyras, kuriam skyrybos su garsia moterimi užtikrino sotų ir nerūpestingą gyvenimą.

Oficialiai nesusituokę „Oskaro“ laureatė Halle Berry (50 m.) ir modelis Gabrielis Aubry (40 m.) kartu praleido penkerius metus ir susilaukė dukters Nahlos. Būtent ji tapo G.Aubry materialinės gerovės garantu.

Kai poros santykiai nutrūko, teismas nusprendė: tuo metu, kai filmuosis kine arba dalyvaus reklamos kampanijose, H.Berry Gabrieliui už rūpinimąsi dukra kas mėnesį turės mokėti 16 tūkst. dolerių.

Be to, aktorė privalo mokėti už dukters, kuriai šiuo metu 9-eri, išsilavinimą, o jos medicinos draudimo išlaidas tėvai pasidalij so per pusę.

Alimentus G.Aubry gaus, kol dukrai sukaks 19 metų. H.Berry taip pat buvo priversta padengti teismo išlaidas – 415 tūkst. dolerių.

„Oskaro“ bei Auksinio gaublio laureatės Kim Basinger (63 m.) ir vizažisto Rono Snyderio-Brittono (78 m.) audringos skyrybos įvyko 1989-aisiais, po vestuvių praėjus 9 metams.

Gyventi kartu buvo neįmanoma, nes 15 metų už aktorę vyresnis sutuoktinis tapo liguistai pavydus. O K.Basinger, kaip tyčia, pelnė JAV sekso simbolio vardą. Tokią šlovę jai lėmė vaidmuo erotinėje dramoje „Devynios su puse savaitės“ ir žurnalo „Playboy“ fotosesija.

Plačiai gyventi pripratęs R.Snyderis-Brittonas per teismą išsikovojo, kad buvusi žmona kas mėnesį jam atseikėtų 12 tūkst. dolerių.

Po skyrybų vyras metė darbą ir sėdo rašyti prisiminimų. Juose daug vietos skirta santykiams su K.Basinger.

Kai 2004 metais dainininkė Britney Spears (35 m.) tekėjo už šokėjo Kevino Federline’o (39 m.), jie buvo pažįstami vos penkis mėnesius.

K.Federline’as dėl atlikėjos paliko paskutinį mėnesį nėščią sužadėtinę aktorę Shar Jackson (40 m.).

Po vestuvių Kevinas metė šokėjo karjerą, tačiau ne tam, kad daugiau laiko praleistų su žmona. Jis paromis siautėjo restoranuose, naktiniuose klubuose, linksminosi su draugais.

Vyro elgesys nepasikeitė ir gimus dviem vaikams, todėl 2006 metais B.Spears nutarė skirtis. Krimsdamasi dėl skyrybų dainininkė ėmė vartoti narkotikus, o kartą įsiveržė į K.Federline’o namus ir sukėlė skandalą.

Atsižvelgdamas į neprognozuojamą Britney elgesį teismas tąkart nutarė, kad vaikai turi gyventi su tėvu. Motinai su jais matytis leista tik savaitgaliais.

Dainininkė buvusiam sutuoktiniui turėjo sumokėti milijoną JAV dolerių, be to, kas mėnesį atseikėti 20 tūkst. dolerių vaikų reikmėms.

Dainininkės Gwen Stefani (47 m.) ir grupės „Bush“ muzikanto Gevino Rossdale’o (51 m.) santuoka niekada nebuvo tvirta: spauda ne kartą mirgėjo pranešimais apie G.Rossdale’o neklydimus, ir ne tik su moterimis.

Kai 2004 metais muzikantui gimė nesantuokinė dukra, Gwen jam atleido. Kantrybė išseko, kai išaiškėjo, jog G.Rossdale’as užmezgė intymius santykius su vaikų aukle. Išduota moteris kreipėsi į teismą dėl skyrybų.

Prabangą ir nerūpestingą gyvenimą mėgstantis G.Rossdale’as iš garsiosios žmonos pareikalavo prabangios sodybos, vienkartinės 50 mln. JAV dolerių išmokos ir dar 50 tūkst. dolerių kas mėnesį.

Atsižvelgdamas į tai, kad skyrybos įvyko dėl G.Rossdale’o neištikimybės, teismas ieškinį patenkino tik iš dalies. G.Stefani buvo priversta buvusiam sutuoktiniui sumokėti 25 mln. dolerių.

Filme „Gyvenk ir leisk mirti“ Džeimso Bondo merginą įkūnijusi ir už vaidybą TV seriale „Daktarė Kvin“ Auksinį gaublį pelniusi Jane Seymour (66 m.) buvo ištekėjusi keturis kartus. 1992-aisiais trečios skyrybos su verslininku Davidu Flynnu vyko sunkiausiai.

Nors po skyrybų du poros vaikai liko gyventi su motina, D.Flynnas per teismą išsikovojo, kad buvusi žmona jam kas mėnesį mokėtų 10 tūkstančių dolerių.

Be to, aktorė privalėjo padengti pusę Londone įsigytų namų vertės – 2,5 mln. dolerių.

Po tokių turto dalybų J.Seymour atsidūrė ant bankroto ribos, o dėl streso jai stipriai pašlijo sveikata.

Maža to, gydytojai neteisingai nustatė diagnozę ir vietoj alergijos stipriais antibiotikais gydė infekciją.

Tai turėjo itin rimtų pasekmių – J.Seymour ištiko koma, sustreikavo širdies ir plaučių veikla. Aktorė tik per stebuklą liko gyva.

Parengė Rūta Peršonytė 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.