Amber Heard tikina - apsinuoginti ekrane draudė be proto pavydus Johnny Deppas

Kol aktorius Johnny Deppas (53 m.) bylinėjasi su neva aplaidžiai jo turtus valdžiusia bendrove, jo buvusi žmona Amber Heard (31 m.) teisme aiškinasi su filmo, kuriame vaidina, kūrėjais, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

 A.Heard ir J.Deppas.<br> "Reuters" / "Scanpix" nuotr. 
 A.Heard ir J.Deppas.<br> "Reuters" / "Scanpix" nuotr. 
Kadras iš „Londono laukų“. Kol kas filmą matė tik Toronto kino festivalio publika.
Kadras iš „Londono laukų“. Kol kas filmą matė tik Toronto kino festivalio publika.
Kadras iš „Londono laukų“. Kol kas filmą matė tik Toronto kino festivalio publika.
Kadras iš „Londono laukų“. Kol kas filmą matė tik Toronto kino festivalio publika.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jun 3, 2017, 10:05 AM, atnaujinta Jun 3, 2017, 10:18 AM

Praėjusių metų lapkritį kriminalinio trilerio „Londono laukai“ kūrėjai padavė į teismą A.Heard – pasak jų, aktorė pažeidė sutarties sąlygas: pasirašydama ją buvo informuota, kad kai kuriose scenose teks filmuotis apsinuoginusiai, bet vėliau atsisakė tai daryti, vertė prodiuserius keisti scenarijų.

Neseniai A.Heard pateikė priešieškinį „Londono laukų“ kūrėjams – apkaltino prodiuserį Chrisą Hanley tuo, kad nesuderinus su ja buvo pasitelkta dublerė ir nufilmuotos atviros erotinės scenos, iš kurių atrodo, jog ekrane yra būtent A.Heard.

Pasak Ch.Hanley, Amber turėtų būti gėda, nes priežastis, dėl kurios ji atsisakė filmuotis, nerimta: esą J.Deppas, kuris tuomet dar buvo jos vyras, pasipriešino, kad Amber filmuotųsi apsinuoginusi.

„Jis namuose sukėlė pavydo sceną, o ji atėjo pas mus ir pareiškė, kad privalome iš juostos išmesti visas atviras scenas“, – pasakojo Ch.Hanley.

Filmo kūrėjai reikalauja iš aktorės 10 mln. JAV dolerių už sutarties nesilaikymą ir filmavimo sužlugdymą – dėl teismų „Londono laukai“ taip ir nepasiekė kino teatrų. A.Heard dėl visų savo problemų kaltina buvusį vyrą.

Aktoriaus advokatai suskubo paskelbti pareiškimą, kad J.Deppas neturi nieko bendra su A.Heard ir kino kompanijos teismais, o jos kaltinimai – kvaili ir juokingi.

Jie paprašė aktorės daugiau nepainioti kliento į skandalingas istorijas.

Bylinėjasi su vadybininkais

* „Karibų piratų“ žvaigždei J.Deppui teisminių ginčų užtenka ir be buvusios žmonos.

* Jis bylinėjasi su kompanija „The Management Group“, kuri esą aplaidžiai tvarkydama jo turtą padarė 25 mln. dolerių žalą.

* Kompanijos atstovai atkirto, kad J.Deppas ant bankroto slenksčio atsidūrė dėl išlaidumo. Esą pastaruosius du dešimtmečius aktorius per mėnesį ištaškydavo apie 2 milijonus JAV dolerių. Tiek pinigų jis išleisdavo namams, butams, paveikslams, kolekcinėms gitaroms, vynui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.