Buvęs Agnės Ditkovskytės vyras Aleksejus Čiadovas surado naują laimę

Buvęs aktorės Agnės Ditkovskytės (29 m.) sutuoktinis rusų aktorius Aleksejus Čiadovas (35 m.) neslepia, kad su nauja mylimąja norėtų susilaukti ne vieno vaiko, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

Aleksejus Čiadovas
Aleksejus Čiadovas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 3, 2017, 8:32 PM

Rusų aktorius A.Čiadovas – pavyzdingas tėvas. Jam puikiai sekasi suderinti darbą ir trejų metų sūnaus Fiodoro auklėjimą. Vyras ne kartą yra užsiminęs, kad dėl sūnaus pavyko išsaugoti šiltus santykius su buvusia sutuoktine A.Ditkovskyte.

Neseniai Aleksejus atskleidė turintis naują mylimąją ir svajojantis su ja susilaukti daugiau atžalų.

Kaip pavyzdį jis nurodė vieną savo draugą, auginantį šešis vaikus.

„Vaikai – tai stebuklas. Jie dovanoja tikrą laimę. Jokia kita meilė nesuteikia tokių šviesių jausmų, – samprotavo aktorius. – Fiodoras Dostojevskis teisingai yra pasakęs: „Širdis gyja šalia vaikų.“

A.Čiadovas taip pat užsiminė, kaip klostosi santykiai su Fiodoro motina: „Mes labai lengvai bendraujame ir draugaujame – juk ji mūsų bendro stebuklo motina.“

Neseniai Rusijos spaudoje pasirodė žinių, kad A.Ditkovskytė taip pat susilaukė antro kūdikio. Esą jo tėvas – turtingas Ukrainos verslininkas, su kuriuo aktorė bendravo dar būdama ištekėjusi už A.Čiadovo.

Parengė Rūta Peršonytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.