Alos Pugačiovos anūkas žmoną parsives į įspūdingą močiutės dovanotą būstą

Rusijos scenos primadonos Alos Pugačiovos anūkas, dainininkės Kristinos Orbakaitės sūnus Nikita Presniakovas (26 m.) liepą ves mylimąją Alioną Krasnovą (20 m.). Poros vestuvės, į kurias pakviesta apie 200 svečių, kaip manoma, bus vienas ryškiausių šių metų Rusijos pramogų pasaulio įvykių.

K.Orbakaitė (dešinėje) sūnui Nikitai ir jo išrinktajai Alionai padeda rengti vestuvių iškilmes.<br>Nuotr. iš „Instagram“
K.Orbakaitė (dešinėje) sūnui Nikitai ir jo išrinktajai Alionai padeda rengti vestuvių iškilmes.<br>Nuotr. iš „Instagram“
A.Krasnova ir N.Presniakovas socialiniame tinkle pasidalijo nuotraukomis iš specialios fotosesijos. „Rokas ir moteriškumas“ – tokią vestuvių temą pasirinko pora.
A.Krasnova ir N.Presniakovas socialiniame tinkle pasidalijo nuotraukomis iš specialios fotosesijos. „Rokas ir moteriškumas“ – tokią vestuvių temą pasirinko pora.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 4, 2017, 9:11 AM

Porą metų draugaujantys aktorius, režisierius, muzikantas, grupės „Multiverse“ vokalistas, garsios giminės palikuonis N.Presniakovas ir studentė A.Krasnova liepos pabaigoje įteisins santykius. Vestuvių datą – 2017 07 27 – pora pasirinko ir dėl gražaus skaičių derinio.

N.Presniakovas draugei pasipiršo šiemet kovo 8-ąją per jos dvidešimtąjį gimtadienį. Kaip ir dera, padovanojo žiedą.

„Tai žiedas su briliantu, – apie N.Presniakovo sužadėtinės papuošalą sakė dizaineris Vladas Torchovas. – Brangakmenis nedidelis, 0,4–0,5 karato. Ir labai gerai – didžiulis briliantas ant tokios smulkios merginos kaip Aliona piršto atrodytų vulgariai. Manau, žiedo kaina – nuo 60 iki 80 tūkstančių rublių (952–1269 Eur. – Red.).“

Vienas pirmųjų į vestuves pakviestas Nikitos senelis muzikantas Vladimiras Presniakovas. „Džiaugiuosi dėl vaikaičio. Jis pasirinko šaunią merginą“, – sakė Rusijos žiniasklaidai V.Presniakovas vyresnysis.

Nikitos senelė iš tėvo pusės, grupės „Samocvety“ solistė Jelena Presniakova taip pat patenkinta būsima vaikaičio žmona. „Su Aliona ir jos giminėmis susipažinome per sūnaus Volodios gimtadienį. Man labai patiko Alionos tėvai.

Nikita sako, kad Alionos charakteris panašus į mano, – tokia pat pozityvi ir mėgstanti bendrauti, – sakė J.Presniakova. – Jau gavau kvietimą į vestuves. Jame – Nikitos ir Alionos nuotrauka. Su vyru ir sūnumi sutarėme, kad jauniesiems padovanosime bendrą dovaną nuo mūsų šeimos.“

A.Pugačiova žiniasklaidai sakė taip pat pritarianti Nikitos pasirinkimui: „Aliona man patiko, manau, ji bus gera žmona.“

Į vestuvių pokylį pakviesta daugiau kaip 200 svečių. Įsimylėjėliai nori santuoką įregistruoti ne oficialioje įstaigoje, o gamtoje, viename užmiesčio viešbučių.

Jaunoji jau nusprendė, kad šventėje vilkės dvi sukneles – klasikinę vestuvinę ir kokteilinę, išryškinančią figūrą.

Rengti iškilmes Nikitai padeda motina K.Orbakaitė. Be to, vaikinas sudarė sutartį su vienu žurnalu, kuris prisiėmė dalį organizacinių rūpesčių ir už tai gaus išskirtinę teisę nušviesti šventę.

Scenos primadona A.Pugačiova neslėpė, kad dukra Kristina sūnų auklėjo griežtai.

„Kristina mane barė, kai vaikystėje Nikitai nupirkau pirmą kompiuterį. „Tu jį lepini, mama!“ – pasakojo žiniasklaidai A.Pugačiova. – Nikita turi savas gyvenimo taisykles ir vengia mūsų populiarumo: girdi, manimi domisi žiniasklaida, nors dar nieko gero gyvenime nenuveikiau.“

J.Presniakova papildė garsiąją giminaitę: „Nikita atkaklus, manau, jam viskas pavyks. Dabar jis turi roko grupę „Multiverse“.

Kol kas koncertų nedaug (vaikinas iš principo atsisako privačių pasirodymų. – Red.), tad vaikaitis užsidirba kurdamas klipus, filmuojasi serialuose, filmuose, įgarsina animacinius filmus. Be darbo nesėdi.“

Garsioji giminė pasirūpino, kad Nikita turėtų savo kampą, į kurį galėtų parsivesti jauną žmoną.

Kai vaikinas grįžo iš JAV, kur mokėsi režisūros, jam padovanojo butą Maskvos centre – Lubiankoje, netoli Raudonosios aikštės. Nekilnojamojo turto ekspertų vertinimu, būstas kainuoja apie 60 mln. rublių (beveik milijoną eurų).

Kai A.Pugačiova ištekėjo už Maksimo Galkino ir persikėlė į jo pilį Griazėje, Nikitai atiteko ir primadonos vila Mažųjų Berežkų gyvenvietėje.

„Tai Nikitos namas, tegul jis jį prižiūri. Jis ten užaugo“, – sakė A.Pugačiova. Estrados žvaigždės šeimos būstas yra Pamaskvyje, Istros rajone. Statybas primadona pradėjo dešimtojo dešimtmečio pradžioje. 1000 kv. m ploto trijų aukštų namas iškilęs 50 arų sklype. Jame yra ir maldykla.

A.Pugačiova teigė būtent ten paprašiusi Dievo laimės asmeniniame gyvenime, o iš ryto paskambinęs Filipas Kirkorovas ir pasiūlęs ranką bei širdį. Jis tapo ketvirtuoju artistės vyru.

Vėliau A.Pugačiovos gyvenime atsirado M.Galkinas – jos vaikų Hario ir Lizos tėvas.

Sklype esančiose naminių gyvūnų kapinėse palaidoti mylimi A.Pugačiovos augintiniai – dobermanė Irma ir Džeko Raselo terjeras Pokemonas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kandidatų į prezidentus debatai – ar ryškėja skirtumai?