Jaunatviškumu spinduliuojančiai 71-erių Cher atlikta dar viena grožio operacija

Praėjusį mėnesį 71-ąjį gimtadienį atšventusi dainininkė ir aktorė Cher kaskart žengdama į sceną gerbėjus pribloškia seksualia išvaizda. Atlikėja neslepia, kad jau daugiau nei keturiasdešimt metų kūną dailina plastinėmis operacijomis rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

Prieš pasirodymą Las Vegase Cher buvo pastandintos krūtys.
Prieš pasirodymą Las Vegase Cher buvo pastandintos krūtys.
Cher motina G.Holt taip pat stebina jaunatviška išvaizda.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Cher motina G.Holt taip pat stebina jaunatviška išvaizda.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 12, 2017, 8:09 AM, atnaujinta Jun 12, 2017, 12:18 PM

Pirmą kartą į grožio chirurgų rankas Cher pateko būdama 28-erių. Jai buvo patrumpinta nosis. Vėliau operuotos krūtys, jaunintas veidas, o tada atėjo eilė šlaunims – jas reikėjo pastandinti.

Kalbama, kad iš viso pramogų pasaulio žvaigždei atlikta 60 plastinių operacijų.

O kai neseniai atlikėja žengė į sceną Las Vegase vykusioje „Billboard“ muzikos apdovanojimų ceremonijoje, žiūrovai neteko žado.

„Icon“ apdovanojimą pelniusi Cher atrodė keliasdešimt metų jaunesnė.

„Rengdamasi šiai ceremonijai Cher savo kūnui nieko ypatinga nedarė, – aiškino vienas jos bičiulis. – Šįkart prireikė tik nedidelės krūtų standinimo operacijos.“

„Oskaro“, trijų Auksinių gaublių ir daugybės kitų apdovanojimų laureatė jau daug metų kasdien dvi valandas mankštinasi su asmeniniu treneriu ir naudojasi ekspertų patarimais. Pavyzdžiui, bičiulės Barbaros Sturm, kuri rūpinasi ne vienos Holivudo žvaigždės išvaizda.

Ši vokiečių grožio ekspertė pataria Cher, kada leistis botuliną, kada – hialurono rūgštį. Ji rūpinasi, kad žvaigždei būtų atliktas ir vadinamasis vampyriškas veido pakėlimas, kai iš organizmo paimta kraujo plazma suleidžiama į veidą.

B.Sturm propaguoja alavijų kaukes ir nerekomenduoja į lūpas švirkšti silikono. O juk būtent tai maždaug prieš 20 metų darė Cher.

„Cher – išskirtinė moteris, įvaizdžio karalienė ir puikus pavyzdys daugeliui žvaigždžių, – sakė B.Sturm. – Be to, jos genai velniškai geri. Puikiai atrodo ir jos 90-metė motina Georgia Holt.“

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.