Dvynių tėvu tapęs George'as Clooney nevargs - jau išmoko keisti sauskelnes

„George’as ne juokais sutrikęs, tačiau per porą dienų atgaus pusiausvyrą“, – teigė George’o Clooney (56 m.) atstovas, kai Holivudo aktoriaus žmona Amal (39 m.) pagimdė dvynius, kuriuos pavadino Ella ir Alexandru.

 A. ir G.Clooney susilaukė dvynių. <br>„ViDA Press“ nuotr.
 A. ir G.Clooney susilaukė dvynių. <br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 14, 2017, 4:46 PM

Dėl vėlyvos tėvystės G.Clooney nesikremta. Jį įkvepia aktoriaus Jeano Paulio Belmondo pavyzdys: ketvirto vaiko vyras susilaukė būdamas 70 metų, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

Birželio 6-ąją tėvu tapęs dviejų „Oskarų“ laureatas yra minėjęs, kad keisti sauskelnes jau moka.

G.Clooney ir libaniečių kilmės britų advokatė A.Alamuddin susituokė Venecijoje 2014 metais. Jų vestuvės buvo prabangios ir romantiškos: pora plaukiojo Didžiuoju kanalu valtimi „Amore“ ir neslėpė savo laimės.

Tačiau po kelių mėnesių žiniasklaidoje pasirodė pranešimų, kad amžino viengungio ir jo gražios, bet griežtos žmonos santuoka braška. Šnekėta, kad moteris nesutaria su vyro draugais, pirmiausia – supermodeliu Cindy Crawford (51 m.) ir jos sutuoktiniu verslininku Rande’u Gerberu (55 m.).

Amal nuomone, R.Gerberas daro blogą įtaką jos vyrui, skatina jį girtauti. Tad ji iškėlė klasikinį ultimatumą: arba aš, arba jie. Esą G.Clooney padėtį įvertino dalykiškai ir nutarė, kad moterų turėjo daugybę ir dar tiek pat turės, o štai draugai – retenybė, ir pasirinko juos.

Būta ir kitos versijos: Amal svajojo apie vaikus, o George’as niekaip nenorėjo atsisveikinti su gyvenimu be įsipareigojimų.

Gandai apie skyrybas nepasitvirtino, o 2017-ųjų žiemą paaiškėjo, kad Amal laukiasi. Tam, kad ji pastotų, prireikė dirbtinio apvaisinimo. Dabar pora džiaugiasi dviem mažyliais.

O juk to galėjo niekada neįvykti, nes G.Clooney po pirmos santuokos su aktore Talia Balsam nusprendė, kad šeiminis gyvenimas – ne jam.

Kartą George’as netgi susilažino su aktore Michelle Pfeiffer (59 m.) iš 100 tūkst. dolerių, kad niekada neves. Taigi 2014-ųjų rudenį jam teko gerokai pakratyti piniginę – pirmiausia vestuvėms su Amal, paskui – lažybų su Michelle skolai. Bet argi verta apgailestauti dėl pinigų, kai kalbama apie meilę!

A.Alamuddin, su kuria G.Clooney susipažino 2013 metais, skiriasi nuo visų ankstesnių draugių. Ji – nepriklausoma moteris, patyrusi advokatė, tarptautinės bei baudžiamosios teisės ir žmogaus teisių gynimo specialistė, dirbanti Londono bendrovėje „Doughty Street Chambers“.

2011-aisiais Amal tapo „WikiLeaks“ įkūrėjo Juliano Assange’o atstove byloje dėl jo ekstradicijos į Švediją, dalyvauja daugelio JT komisijų darbe, yra buvusio JT generalinio sekretoriaus Kofi Annano patarėja Sirijoje.

Susipažinusi su G.Clonney ji neieškojo šlovės ir nebandė per jį patekti į pramogų verslą.

Pirmą kartą jie susitiko 2013-ųjų rudenį viename labdaros renginių, kuriuose aktorius nuolatos lankosi. Amal buvo viena to renginio naujokių.

Atrodo, kad advokatės ir aktoriaus romanas užsimezgė labai greitai. Jau 2014-ųjų vasarį George’as pakvietė Amal į filmo „Brangenybių medžiotojai“ uždarą peržiūrą Baltuosiuose rūmuose. Joje taip pat dalyvavo George’o tėvai Nickas ir Nina. Tuomet aktorius susipažino ir su Amal motina.

Vis dėlto žinia apie poros sužadėtuves, pasklidusi 2014-ųjų balandžio pabaigoje, visiems buvo didžiulė staigmena. Vieną balandžio vakarą G.Clooney paskubomis surengė romantišką vakarienę savo namuose Kalifornijoje ir pasikvietė mylimąją.

Viename virtuvės stalčių jis paslėpė žiedą. Po vakarienės George’as „netyčia“ užpūtė žvakę ir kreipėsi į Amal: „Žiebtuvėlis stalčiuje tau už nugaros.“

Žiedą radusios Amal reakcija buvo netikėta. Ji tiesiog konstatavo: „Tai žiedas“ ir nutilo. Tuomet George’as priklaupė ir pasakė, kad neįsivaizduoja gyvenimo be jos. Šoko ištikta mergina tylėdama žvilgčiojo tai į G.Clooney, tai į žiedą. Pasak aktoriaus, tai truko 25 minutes!

„Žinau tiksliai, nes grojo grotuvas, nebuvo sunku apskaičiuoti, kiek nuskambėjo dainų“, – sakė G.Clooney. Galiausiai jis neištvėrė ir paragino: „Klausyk, manau, kad tavo atsakymas „taip“, bet vis dėlto norėčiau jį išgirsti.“ Tai turėjo poveikį.

Aktorius panoro kuo skubiau pasidalyti su kitais savo laime ir puolė skambinti draugams. Vėliau pora patraukė švęsti sužadėtuvių į restoraną „Craig’s“ Holivudo vakarinėje dalyje – ten G.Clooney irgi negalėjo suvaldyti emocijų, papasakojo padavėjui apie būsimas gyvenimo permainas.

Žiniasklaidai apie George’o ir Amal sutuoktuves viena pirmųjų pranešė aktoriaus motina N.Clooney (77 m.): „Esu labai laiminga, Amal – puiki mergina. Ji man labai patinka. Mes visai nenustebome, kai jie pranešė apie sužadėtuves, mes džiaugiamės už juos. Jie nenusileidžia vienas kitam intelektu, o tai George’ui labai svarbu.“

Kitas porai artimas šaltinis sakė, kad Amal tinka George’ui visais aspektais: „Jam patinka protingos ir statusą turinčios moterys. Ji tai puikiai įkūnija. Jis laimingas, kad rado idealią porą.“

Amal draugas verslininkas Jeanas Pigozzi taip pat paaiškino, kodėl, jo nuomone, A.Alamuddin – puiki partnerė G.Clooney.

„Amal – labai protinga mergina. Su ja niekada nebūna nuobodu. Ji žino daugybę įdomių dalykų ir pasakoja tiesiog neįtikimas istorijas. Banalūs pokalbiai, kaip antai „mano butą užliejo“, – ne jai“, – tikino J.Pigozzi.

Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.