„Karibų piratų“ kūrėjai žada numarinti Johnny Depo herojų kapitoną Džeko Sperou

Aktorius Johnny Deppas (54 m.) jau nebėra „Karibų piratų“ sėkmės garantas. Todėl juostos kūrėjai nusprendė atsikratyti jo herojaus, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

J.Deppas - Džekas Sperou. 
J.Deppas - Džekas Sperou. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 24, 2017, 1:47 PM

Daugiau kaip 10 metų vienas pagrindinių personažų, užtikrinančių „Karibų piratų“ populiarumą, buvo kapitonas Džekas Sperou. Nors šioje sagoje vaidino nemažai puikių aktorių, kaip rodo apklausos, būtent dėl J.Deppo įkūnijamo keistuolio žiūrovai pirkdavo bilietus į naujus filmus.

Šiais metais ekranuose pasirodžius sagos daliai „Karibų piratai. Salazaro kerštas“ J.Deppo herojaus populiarumas stipriai sumenko. Todėl kūrėjai ryžosi neįsivaizduojamam žingsniui: kitoje, šeštoje, filmo dalyje Džekas Sperou žus!

Prodiuseriams sukėlė nerimą sumažėjusios pajamos. Naujasis filmas kol kas uždirbo perpus mažiau nei ankstesnysis „Karibų piratai: ant keistų bangų“, ekranuose pasirodęs 2011 metais.

Remiantis apklausomis, šįkart žiūrovus labiau masina jauni aktoriai, kuriantys naujus personažus. Tad priimtas sprendimas plėtoti siužetą apie karališkojo laivyno jūreivį Henrį (akt. Brentonas Thwaitesas) ir astronomę Kariną (akt. Kaya Scodelario).

Atrodo, kad pastaruoju metu kunkuliavę skandalai padarė neigiamą įtaką J.Deppo populiarumui. Pirmiausia – jo plačiai nuskambėjusios skyrybos. Žinoma, buvusiai žmonai Amber Heard nepavyko nenuginčijamai įrodyti, kad J.Deppas ją mušė.

Vis dėlto, kai Johnny padarė viską, kad išvengtų viešo teismo, daugelis padarė vieną išvadą – jis kaltas.

Kita vertus, Amerikos spaudoje jau anksčiau rašyta, kad J.Deppui atsibodo Džekas Sperou ir jis norėjo atsisakyti vaidmens penktoje „Karibų piratų“ dalyje, bet dėl užgriuvusių finansinių problemų nutarė dar kartą įkūnyti piratą.

Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: ar turite už ką balsuoti, ponia Seimo pirmininke?