George'o ir Amal Clooney dvyniai saugomi akyliau nei prezidentai

18 stebėjimo kamerų, teritoriją juosianti tvora, judesių davikliai, kiaurą parą patruliuojančios keturios apsaugos darbuotojų komandos. Tokiomis sąlygomis auga George’o (56 m.) ir Amal (39 m.) Clooney dvyniai, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

 A. ir G.Clooney. <br> AFP / "Scanpix" nuotr. 
 A. ir G.Clooney. <br> AFP / "Scanpix" nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 14, 2017, 8:07 AM, atnaujinta Jul 14, 2017, 8:08 AM

Didžiojoje Britanijoje esantį būstą, kuriame augina birželio 6-ąją gimusius Ellą ir Alexanderį, aktorius G.Clooney įsigijo prieš trejus metus.

Teigiama, kad didžiulio ir išskirtinio statinio Berkšyro grafystėje pertvarkymas Holivudo žvaigždei atsiėjo 14 milijonų eurų. Nuo šių namų iki Londono – vos valanda kelio automobiliu.

2014-ųjų rugsėjį susituokusi pora planuoja, kad čia vaikai praleis pirmus penkerius gyvenimo metus.

Žurnalistai juokauja, kad ne kiekvienos šalies prezidentas saugomas taip, kaip saugomi Ella ir Alexanderis. Sutuoktiniai prisipažino, kad išskirtinių saugumo priemonių ėmėsi dar prieš gimstant kūdikiams.

Žmogaus teisių advokatė A.Clooney, atstovaujanti ir „Islamo valstybės“ aukoms, ne kartą yra sulaukusi grasinimų nužudyti. Beje, Amal jau po kelių savaičių ketina grįžti prie svarbiausių bylų. Teisininkė dirbs kabinete, kuris įrengtas šiuose prabangiuose namuose.

Kodėl įžymioji pora gyvenamąja vieta pasirinko Didžiąją Britaniją?

G.Clooney pirmenybę teikia britiškam auklėjimui, be to, čia užaugo ir Amal.

Būdama dvejų metų ji kartu su šeima pabėgo iš pilietinio karo apimto Libano, vėliau studijavo Oksforde ir Niujorke.

Tėvais neseniai tapę Amal ir George’as Didžiąją Britaniją pasirinko ir dėl praktinių sumetimų: Amal motina Baria Alamuddin (66 m.), buvusi Libano TV žvaigždė, gyvena netoliese, tad gali padėti auginti vaikaičius.

Ogastoje (Kentukio valstija, JAV) įsikūrusi G.Clooney motina Nina Warren (77 m.) taip pat pasirengusi pagelbėti.

Ji įsitikinusi, kad sūnus tėvo vaidmenį atliks taip pat puikiai, kaip ir vaikų gydytojo televizijos seriale „Ligoninės priimamasis“. „George’as bus tikrai puikus tėvas, o sauskelnes galime bet kuris iš mūsų pakeisti“, – sakė G.Clooney motina.

Amal gali padėti ir sesuo Tala, auginanti tris vaikus – 15-metę dukterį ir dvynius.

Garsiosios poros kūdikiai turi ir asmeninę migdytoją. G. ir A.Clooney susitarė su akušere ir miego eksperte Rachel Waddilove, kad pirmas šešias savaites ji padės vaikams užmigti. Ši specialistė buvo išliaupsinta dar tuomet, kai pagalbos reikėjo rūpinantis aktorės Gwyneth Paltrow vaikais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.