Aktorius Armenas Džigarchanianas teisme triumfavo prieš buvusią žmoną

74 tūkstančius dolerių – maždaug tiek turi sumokėti garsiam armėnų ir rusų aktoriui Armenui Džigarchanianui (81 m.) jo buvusi sutuoktinė Tatjana Vlasova (74 m.). Tai pusė sumos, kurią T.Vlasova gavo pardavusi namą JAV, ir procentai „už naudojimąsi lėšomis“.

T.Vlasova daug metų gyveno JAV, name, kurį nupirko A.Džigarchanianas.<br>"Scanpix" nuotr.  
T.Vlasova daug metų gyveno JAV, name, kurį nupirko A.Džigarchanianas.<br>"Scanpix" nuotr.  
A.Džigarchanianas laimingas su pianiste V.Cymbaliuk-Romanovskaja.<br>"Scanpix" nuotr.  
A.Džigarchanianas laimingas su pianiste V.Cymbaliuk-Romanovskaja.<br>"Scanpix" nuotr.  
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 20, 2017, 6:26 PM, atnaujinta Jul 21, 2017, 9:47 AM

Tituluoto aktoriaus turto – trijų kambarių buto Maskvos Arbato rajone ir pinigų, gautų pardavus namą Dalase (JAV), – dalybų istorija trunka daugiau kaip metus, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

2015-ųjų gegužę A.Džigarchanianas išsiskyrė su antrąja žmona T.Vlasova, o po devynių mėnesių vedė pianistę Vitaliną Cymbaliuk-Romanovskają (37 m.).

T.Vlasova 18 metų gyveno JAV, name, kurį A.Džigarchanianas nupirko dešimtojo dešimtmečio pabaigoje. Į Maskvą ji atvykdavo tik retkarčiais. Vis dėlto A.Džigarchanianas ją išlaikė.

Kai tapo akivaizdu, kad artėja skyrybos, nes Armenas Maskvoje gyvena su Vitalina ir iš esmės turi naują šeimą, Tatjana pardavė namą Dalase už 125 tūkst. dolerių, tačiau nutarė, kad už jį gauti pinigai priklauso tik jai – mat per gyvenimą ji nieko, išskyrus senatvės pensiją, neužsidirbo.

T.Vlasova tikėjosi, kad butas Arbate taip pat liks jai, nes SSRS liaudies artistas ir teatro meno vadovas A.Džigarchanianas gali įsigyti naują būstą. O ji – viso labo vieniša pagyvenusi moteris.

Pagal įstatymą santuokoje užgyventas turtas dalijamas pusiau, todėl A.Džigarchaniano advokatai pateikė ieškinį dėl pusės sumos, gautos už Amerikoje parduotą namą (62,5 tūkst. dolerių), taip pat dėl procentų „už naudojimąsi lėšomis“ (10,5 tūkst. dolerių). Teismas patenkino šiuos reikalavimus.

Šių metų pradžioje Rusijos laikraščiui „Komsomolskaja pravda“ T.Vlasova tvirtino, kad namą JAV A.Džigarchanianas jai padovanojo ir pasakė: „Daryk su juo, ką nori.“

Todėl moteris pardavusi jį savo nuožiūra ir gautos sumos nesidalijusi su buvusiu vyru.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.