Benui Affleckui pamiršti nuopuolius padeda nauja mylimoji

Holivudo aktoriaus ir režisieriaus Beno Afflecko (44 m.) gyvenime – teigiami pokyčiai. Iš alkoholizmo liūno išsikapstęs dviejų „Oskarų“ ir dviejų Auksinių gaublių laimėtojas pagaliau atrodo vėl laimingas. Priežastis? Naujoji draugė – TV laidų prodiuserė Lindsay Shookus (37 m.), rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

L.Shookus – pirma rimta mergina, su kuria B.Affleckas susitikinėja po skyrybų.<br> "Reuters" / "Scanpix" nuotr. 
L.Shookus – pirma rimta mergina, su kuria B.Affleckas susitikinėja po skyrybų.<br> "Reuters" / "Scanpix" nuotr. 
J.Garner: „Kol Benas bus sveikas ir blaivus, galės bendrauti su mūsų vaikais.“<br> "Reuters" / "Scanpix" nuotr. 
J.Garner: „Kol Benas bus sveikas ir blaivus, galės bendrauti su mūsų vaikais.“<br> "Reuters" / "Scanpix" nuotr. 
Nauja B. Afflecko draugė lyginama su buvusia jo mylimąja G.Paltrow (nuotr.).<br> "Reuters" / "Scanpix" nuotr. 
Nauja B. Afflecko draugė lyginama su buvusia jo mylimąja G.Paltrow (nuotr.).<br> "Reuters" / "Scanpix" nuotr. 
Aktorius trejus metus susitikinėjo su J.Lopez.<br> "Reuters" / "Scanpix" nuotr. 
Aktorius trejus metus susitikinėjo su J.Lopez.<br> "Reuters" / "Scanpix" nuotr. 
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jul 23, 2017, 5:19 PM, atnaujinta Jul 23, 2017, 5:21 PM

Porelė neseniai drauge lankėsi Londone, kur šiuo metu filmuojasi viena didžiausių Holivudo žvaigždžių B.Affleckas, o vėliau romantiškai laiką leido Las Vegase ir Los Andžele. Plačios įsimylėjėlių šypsenos išduoda – bent jau šiuo metu jie tikrai atrodo laimingi.

L.Shookus – pirma rimta mergina, su kuria B.Affleckas susitikinėja po skyrybų su žmona, kita Holivudo garsenybe Jennifer Garner (45 m.).

Kalbama, kad pora įsikūrė toje pačioje Los Andželo gatvėje, kurioje gyvena J.Garner.

Tad kas toji plačiajai visuomenei mažai žinoma moteris, privertusi daugybę įspūdingų vaidmenų sukūrusio B.Afflecko širdį plakti greičiau?

Taip, ji ne superžvaigždė Jennifer Lopez (47 m.), su kuria aktorius susitikinėjo porą metų dar iki santuokos su J.Garner. Tačiau žavesio L.Shookus taip pat nestinga. Kai kas simpatišką blondinę netgi lygina su kita buvusia B.Afflecko mergina – Gwyneth Paltrow (44 m.). Su ja „Betmeno“ žvaigždė susitikinėjo trejus metus dar iki sutikdamas įspūdingąją J.Lopez.

L.Shookus pramogų pasaulyje taip pat ne naujokė. Žurnalistikos mokslus baigusi Lindsay yra ne vieną „Emmy“ apdovanojimą pelniusios televizijos NBC satyros šou „Saturday Night Live“ prodiuserė.

Šiame populiariame šou amerikietė dirba jau penkiolika metų ir net penkis kartus yra nominuota prestižiniam „Emmy“ apdovanojimui. Prieš dvejus metus L.Shookus pirmą kartą rankose laikė savo iškovotą statulėlę.

Manoma, kad būtent filmuojant „Saturday Night Live“ šou Lindsay ir susipažino su Holivudo žvaigžde B.Afflecku. Filmo „Operacija „Argo“ režisierius ir pagrindinė žvaigždė B.Affleckas šiame šou pasirodė net šešis kartus.

Gimusi Niujorke ir iki šiol ten gyvenanti L.Shookus bičiulių vadinama labai miela ir visiškai nepretenzinga, paprasta mergina.

Drauge su buvusiu vyru, taip pat televizijos prodiuseriu Kevinu Milleriu Lindsay augina pusketvirtų metų dukterį.

2002 metais pirmąją Lindsay darbo dieną susipažinę ir po aštuonerių metų aukso žiedus sumainę sutuoktiniai jau kurį laiką nebegyvena kartu. Tačiau iki šiol juodu dirba tame pačiame pastate – Rockefellerio centre Niujorke – ir matosi kone kasdien.

Skirtingus televizijos šou prodiusuojantys buvę sutuoktiniai dažnai drauge gurkšnoja kavą, valgo priešpiečius ir vienas kitą vadina gerais draugais. Kalbama, kad dar šiemet Lindsay buvusiam vyrui surengė įspūdingą gimtadienio šventę.

Todėl pavydo, kad ir Los Andžele gyvenantis B.Affleckas palaiko draugiškus santykius su savo buvusia žmona J.Garner, neturėtų kilti.

Viena tobuliausių Holivudo šeimų laikyta B.Afflecko ir J.Garner pora apie dešimt metų trukusios santuokos griūtį paskelbė 2015-ųjų birželį.

Buvo kalbama, kad skyrybos priežasčių ne viena – romanas su vaikų aukle Christine Ouzounian, atsainus aktoriaus požiūris į šeimoje kylančias problemas, polinkis žaisti azartinius žaidimus ir alkoholis.

Nors svetimoteriavimą B.Affleckas griežtai neigė, Holivudo žvaigždė pripažino, kad buvo įklimpęs į alkoholio liūną ir dėl to ne kartą lankėsi reabilitacijos centruose. Dar šiemet kovo mėnesį aktorius praleido vienoje klinikoje bandydamas visiems laikams atsikratyti priklausomybės nuo alkoholio.

Aktorius neslepia – norą gydytis nuo alkoholizmo jam įkvėpė vaikai, kuriuos jis vadina svarbiausiais žmonėmis savo gyvenime.

Daugiau nei pusantro šimto milijonų JAV dolerių vertės bendrą turtą valdantys sutuoktiniai oficialų skyrybų prašymą pateikė tik šių metų balandžio mėnesį.

Abi garsenybės tai padarė be jokių advokatų. Jie neabejoja, kad susitarti pavyks draugiškai. Pagrindinis jų siekis – kad jųdviejų trys atžalos – vienuolikametė Violet, aštuonmetė Seraphina ir penkiametis Samuelis – būtų laimingos ir nepasigestų nė vieno iš tėvų dėmesio.

Todėl buvę sutuoktiniai iki šiol artimai bendrauja ir gyvena tarsi šeima. Net B.Affleckui išsikrausčius iš bendrų šeimos namų jie iki šiol kartu atostogauja, švenčia šventes ir pakaitomis vežioja vaikus į mokyklą.

Šį birželį visa šeima atostogavo Bahamose, liepos ketvirtąją drauge šventė JAV Nepriklausomybės dieną, taip pat leido laiką vienoje Los Andželo šventinėje mugėje.

Savo buvusią žmoną B.Affleckas vadina superheroje mama ir tikina, kad geresnės partnerės drauge auginant vaikus negali įsivaizduoti.

Dėl atžalų su buvusiu sutuoktiniu draugiškai bendraujanti J.Garner tvirtina, kad tol, kol Benas bus sveikas ir blaivus, ji neprieštaraus jo norui praleisti kuo daugiau laiko su vaikais.

Kalbama, kad J.Garner iki šiol buvusį sutuoktinį vadina savo gyvenimo meile ir kol kas nėra pastebėta su jokiu kitu vyru.

Tačiau į visame Holivude ir pasaulio žiniasklaidoje netylančias kalbas apie naująją B.Afflecko draugę J.Garner reaguoja ramiai. Moterys turbūt keisis, tačiau jis visuomet liks jos vaikų tėvas.

Naujoji B.Afflecko mergina Lindsay kol kas dar nesusipažino su jo vaikais. Vien todėl iki šiol nėra iki galo aišku, kiek rimti yra naujosios poros santykiai.

Vieni tvirtina, kad B.Affleckas ir L.Shookus kol kas tik mėgaujasi vienas kito kompanija be jokių rimtų įsipareigojimų.

Kiti teigia, kad praėjusią savaitę viešai kaip pora pasirodę įsimylėjėliai romaną užmezgė prieš trejus metus, kai B.Affleckas dar buvo vedęs J.Garner, o L.Shookus dar buvo neseniai dukterį pagimdžiusi K.Millerio žmona.

Skleidžiantys tokias kalbas tvirtina, kad būtent Lindsay ir buvo ta priežastis, dėl kurios tamsiaplaukė gražuolė J.Garner nusprendė skirtis su savo vaikų tėvu.

Parengė Ernesta Vinevičiūtė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.