Johnny Deppui sužibo viltis dėl iššvaistytų milijonų

Johnny Deppas (54 m.) toliau teisiasi dėl savo pinigų ir jam nušvito prošvaistė: teisėja atmetė grupės TMG argumentus, esą aktoriaus finansinė padėtis pablogėjo dėl pomėgio išlaidauti, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

 J.Deppas.<br>„ViDA Press“ nuotr.
 J.Deppas.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Johnny Deppas.<br>Scanpix nuotr.
Johnny Deppas.<br>Scanpix nuotr.
Aktorius Johny Deppas.
Aktorius Johny Deppas.
Johnny Deppas.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Johnny Deppas.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Džekas Sperou (Johnny Deppas).
Džekas Sperou (Johnny Deppas).
J.Deppas su buvusia žmona.<br>Scanpix nuotr.
J.Deppas su buvusia žmona.<br>Scanpix nuotr.
Johnny Deppas.
Johnny Deppas.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

Jul 26, 2017, 1:41 PM

Noras švaistyti pinigus nėra argumentas prieš J.Deppą ir nesusijęs su teismo proceso tarp jo ir buvusių vadybininkų esme. Tokį sprendimą praėjusią savaitę priėmė Los Andželo apygardos aukščiausiasis teismas ir įpareigojo toliau nagrinėti J.Deppo ir „The Management Group“ (TMG) ieškinius.

Teisėja Teresa Beaudet atmetė pagrindinį buvusių aktoriaus vadybininkų, kuriuos jis apkaltino pasisavinus 28 mln. JAV dolerių, argumentus. TMG atstovai ieškinyje tvirtino, kad J.Deppas pats kaltas dėl finansinių nesklandumų.

Remiantis TMG ieškiniu, J.Deppas dažnai per mėnesį išleisdavo daugiau kaip 2 mln. dolerių.

Aktorius neva iššvaistęs 75 mln. dolerių 14 įvairių būstų, dar 18 mln. dolerių – prabangiai jachtai, maždaug 30 tūkst. dolerių kas mėnesį kainuoja išskirtinis vynas. Be to, J.Deppas nepildęs mokesčių deklaracijos ir nemokėjęs mokesčių.

Buvę vadybininkai reikalauja teismo oficialiai pripažinti aktorių atsakingu už per dideles išlaidas, sutarties su kompanija sąlygų pažeidimus ir dokumentų klastojimą, taip pat nori gauti 4,2 mln. dolerių, kuriuos atsakovas, jų skaičiavimu, įsiskolino.

Dar sausio 13-ąją „Karibų piratų“ žvaigždė apkaltino vadybininkus pasisavinus jo 1999–2015 metais uždirbtus milijonus.

J.Deppas nepatenkintas, kaip buvo mokami mokesčiai ir baudos. Jo skaičiavimais, buvo prarasta dar 5,6 mln. dolerių. Esą iki 10 mln. dolerių vadybininkai apskritai pervedė tretiesiems asmenims – jie faktiškai naudojęsi J.Deppo pinigais kaip savais.

Pernai aktorius pakeitė savo padėjėjus ir pasisamdė kvalifikuotus teisininkus. Šie ir išsiaiškino, kaip piktnaudžiavo ankstesni finansų valdytojai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.