Laidų vedėjai Lavijai Šurnaitei su raudonais drabužiais – nejauku

LNK laidos „Labas vakaras, Lietuva“ vedėja ir rašytoja Lavija Šurnaitė-Kairienė (38 m.) apie poilsį prie jūros šiuo metu gali tik pasvajoti, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“. Vis dėlto ji žino, kaip praskaidrinti kasdienybę, – užplūdus liūdesiui pasidovanoja gėlių. Kokiomis dar taisyklėmis vadovaujasi?

Lavija Šurnaitė-Kairienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Lavija Šurnaitė-Kairienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-07-30 09:47

1. Anksčiau nemėgo žiūrėti į save per televizorių, nes kėlė aukštus reikalavimus išvaizdai. Dabar savo atvaizdą priima natūraliai ir su bėgančiais metais nekovoja.

2. 10 metų gyveno 17-ame aukšte ir be baimės išeidavo pasižvalgyti į balkoną. „Ramiai galėdavau žvelgti žemyn, nors kai kurie svečiai neišdrįsdavo net peržengti balkono slenksčio“, – pasakojo Lavija. O štai eiti per tiltą ir žiūrėti į apačią – nejauku.

3. Vykdama į tolimesnes keliones stengiasi įsitaisyti automobilio priekyje. Kitaip gali svaigti galva ir pykina. Geriausiai jaučiasi pati sėdėdama prie vairo. Pašėlusiu greičiu automobiliu nelaksto.

4. Kadaise norėjo pasidaryti tatuiruotę, bet aplinkiniai įtikino neskubėti. Dabar džiaugiasi, kad neišmargino kūno.

5. Labai mėgsta valgyti austres, bet negali pakęsti sraigių – jos primena šliužus. Keliaudama nesistengia išragauti visų egzotiškų patiekalų. Jei nuvyktų į Peru, nesusigundytų paragauti nacionalinio patiekalo – skrudintos jūrų kiaulytės.

6. Anksčiau laikėsi dietų, bet suprato viso to beprasmybę. „Iš pradžių svoris nukrinta, o vėliau grįžta su papildomais kilogramais“, – patirtimi dalijosi Lavija.

7. Lavijai nejauku su raudonais drabužiais. Jos spintoje – nedaug kokybiškų apdarų ir aksesuarų. Pinigų negaili rankinėms.

8. Daug metų nešioja tiesių ilgokų plaukų šukuoseną, tačiau pradėjusi dirbti televizijoje buvo trumpaplaukė. Darbą LRT televizijoje pradėjo kaip orų mergaitė.

9. Vietoj saldumynų dažnai renkasi aštrų, sūrų maistą: dešrą, bulvių traškučius.

10. Likus valandai iki miego vengia emocinių dirgiklių, nekalba telefonu, nežiūri filmų, nediskutuoja, nevalgo. Mieliau paskaito knygą, pamedituoja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.