Donatas Montvydas ir Leonas Somovas santykius aiškinosi futbolo aikštelėje

Startavus penktojo muzikinio projekto šalyje „Lietuvos balso“ sezono filmavimams Palangoje, netruko prasidėti ir arši keturių mokytojų kova dėl geriausių balsų savo komandoje. Jau nuo pirmųjų „aklųjų“ perklausų užsimezgusi dviejų geidžiamiausių projekto mokytojų Donato Motvydo ir Leono Somovo konkurencija dėl stipriausių dalyvių, naujuose filmavimuose peraugo į tikrą mūšį. 

 D.Montvydas.
 D.Montvydas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-08-14 14:38, atnaujinta 2017-08-14 14:41

„Pavydžiu ir nekenčiu Leono. Tikiuosi, kad jis kažko nepasirinks ir aš galėsių tą žmogų pavogti“,- juokaudamas filmavimo metu kalbėjo D.Motvydas, kuris neslepia, kad Leono komandoje tikrai yra favoritų, kuriuos mielai prisiviliotų į savo komandą.

Nuoskaudos dėl stipriausių dalyvių, kurie pasirinko Leoną, kaip savo mokytoją,  negalėjo sulaikyti ir Džordana Butkutė. „Aš pati jos labai norėjau, nuo pirmos sekundės, kai išgirdau. O ji nuėjo pas Leoną... Tai dabar aš dar kartą turiu iškentėti tą skausmą, matydama, kad ji ne pas mane. Aš neturiu ką pasakyti, susiparinau ir tiek“,- po vienos iš Leono mokinių pasirodymo filmavimo metu liūdnai kalbėjo Džordana.

Tačiau panašu, jog būtent vyriškajai projekto mokytojų pusei tik žodžių kovos neužteko – pertraukoje tarp filmavimų Donatas Motvydas pakvietė Leoną santykių aiškintis futbolo aikštėje. „Tikrai aiškinomės santykius. Ir išsiaiškinome, kad jis geriau muša, o aš geriau varausi kamuolį. Kas laimėjo? Leonas sakė, kad žaidimą neva baigėme lygiosiomis, bet ištikrųjų jis daugiau kartų įmušė, tai taip išeina, kad pralošiau. Tai dabar tikiuosi, bent scenoje pergalė bus mano“,- apie spontaniškai įvykusį žaidimą juokdamasis pasakojo D.Montvydas. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.