Jonas Nainys: „Lietuvos įžymybės pagaliau pajus, ką reiškia paprastų žmonių gyvenimas“

LNK naujas sezonas ruošia daugybę staigmenų televizijos žiūrovams. Viena jų – nauja pramoginė laida „Čia tai geras!“, kurioje žinomiausi Lietuvos žmonės pagaliau pajus, ką reiškia dirbti paprastus kasdienių žmonių darbus. Laida bus rodoma antradieniais 20.30 val. nuo rugsėjo 5 dienos. 

Jonas Nainys.
Jonas Nainys.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 21, 2017, 12:40 PM

Pramogų pasaulio atstovai pripratę gyventi visai kitokį gyvenimą. Vakarėliai, renginiai, gražūs drabužiai ir didžiulis dėmesys. Šį kartą viskas bus kiek kitaip. Spindinčių scenų, įmantrių kostiumų žiūrovai neišvys, mat Lietuvos žvaigždės žengs į paprastų žmonių gyvenimą.

Laidos vedėjas Jonas Nainys intriguoja, kad tokiose amplua garsių veidų dar nesame matę. „Netikėtos vietos ir darbai išmuš iš vėžių net labiausiai savimi pasitikinčias garsenybes. Smagiausia tai, kad žiūrovai galės išvysti nesuvaidintas emocijas ir jausmus“, – pasakojo J. Nainys.

Radijo ir televizijos laidų vedėjas atviravo, kad ne visos garsenybės labai noriai priėmė jo mestą iššūkį. „Neslėpsiu, kai kurie prisibijojo nerti į tokią avantiūrą, tad reikėjo daug įkalbinėjimų. Džiaugiuosi, kad savo pasiekti vis tiek sugebėjome. Natūralu, kad daugeliui žmonių išeiti iš komforto zonos yra labai sunku, o dar kai žinai, kad viską stebės kameros ir emocijų kartais suvaldyti gali nepavykti, yra baisu“, – kalbėjo laidos vedėjas.

Laidoje žiūrovai galės išvysti visą puokštę garsių žmonių, tarp kurių Merūnas Vitulskis, Oksana Pikul-Jasaitienė, Nijolė Pareigytė-Rukaitienė, Donalda Meiželytė, Radži, Vytenis Pauliukaitis, Aleksandras Ivanauskas-Fara, Liveta Kazlauskienė, Ingrida Martinkėnaite, Donata Gutauskienė-Laisva, Asta Stašaitytė, Egidijus Sipavičius ir dar daug kitų. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.