Leonas Somovas nesikuklino: „Mano komanda „Lietuvos balse“ – stipriausia“

Lietingą sekmadienio popietę Vilniaus gatves sudrebinęs „Velomaratonas“ neapsiėjo ir be ryškių jo dalyvių. Tiesiai priešais Seimą savo tribūną įsirengęs muzikinis projektas „Lietuvos balsas“, kartu su jo reportere Agne Juškėnaitė į gatves paleido įspūdingą dvivietį dviratį su projekto penktojo sezono žvaigždėmis.

Leonas Somovas.
Leonas Somovas.
Gediminas Jaunius.
Gediminas Jaunius.
 Leonas Somovas.
 Leonas Somovas.
Leonas Somovas.
Leonas Somovas.
 Muzikinio projekto stendas.
 Muzikinio projekto stendas.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Aug 21, 2017, 2:38 PM

Viena jų – geidžiamiausiu vadintas mokytojas Leonas Somovas, kuris, nepabijojęs lietaus, pirmasis leidosi į trasą, atskleisdamas įdomiausias projekto detales. „Jau ne kartą sakiau ir pasakysiu dar kartą – mano komanda šiame projekte stipriausia. Aš skiriu maksimaliai laiko, kiek galiu skirti, stengiuosi jiems padėti ir pasidalinti savo patirtimi. Man labai rūpi mano komandos nariai, todėl šiame projekte labai daug savęs atiduodu. Ir matau, kad šis laikas atsiperka, matau, kaip stipriai jie tobulėja“,- mindamas dviratį pasakojo Leonas Somovas. 

Dviratį mynęs tandemas, savo kelionę transliavęs projekto „Facebook“ paskyroje, visiems žiūrovams atskleidė ir ilgai lauktą žinią – pagaliau paskelbta, jog kokybiškiausio muzikinio projekto pirmoji laida eterį pasieks jau rugsėjo 10 dieną. 

Pasiekus pirmąją stotelę prie Katedros aikštės, už „Lietuvos balso“ dviračio vairo sėdosi penktojo sezono vedėjas Rolandas Mackevičius. Pasileidę miesto gatvėmis, charizmatiškasis Agnės ir Rolando duetas džiugino ir šypsenas kėlė visiems maratono dalyviams, o pats Rolandas ne tik atskleidė savo šios vasaros įspūdžius, bet ir darbo su nauja projekto komanda užkulisius.

„Kiekvienas darbas, kaip jis bus atliktas, priklauso nuo komandos, kartais komanda dera, o kartais ne. Šitame sezone bendras „vibe‘as“ yra nerealus. Sveika konkurencija tikrai jaučiama tiek tarp damų Džordanos ir Ingos, tiek tarp vyriškosios pusės Donato ir Leono. Šį sezoną visada išlieka intriga ir tu tikrai nežinai kas bus toliau, kaip kokiam geram ispaniškam seriale.“- apie komandos darbą ir atmosferą naujame sezone pasakojo Rolandas Mackevičius.

Apie stipriai jaučiamą mokytojų konkurenciją penktajame sezone patvirtino ir trečiasis prie „Lietuvos balso“ dviračio vairo atsisėdęs projekto prodiuseris Gediminas Jaunius. „Šį sezoną tokių lenktynių tarp mokytojų,  kurios vyksta jau pirmojoje laidoje, dar niekuomet nebuvo“- kalbėjo pirmąją laidą jau matęs G. Jaunius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.