Naujas slaptos kameros šou: garsenybės vaidins savo antrininkus

Ar galėtumėte  patikėti, kad parduotuvėje tinkamo dydžio džinsus pasimatuoti jums atneša žinoma dainininkė? O restorane picą patiekia mylimiausias aktorius? „Ne, net jei jie panašūs kaip du vandens lašai – garsiausi Lietuvos žmonės turi svarbesnių reikalų nei dirbti kasdienius paprastų žmonių darbus”, – pagalvosite. Pritariame, antrininkai tikrai egzistuoja, tačiau šį kartą viskas bus kiek kitaip. Visa tai išvysite naujoje LNK laidoje „Čia tai geras!”.

Jonas Nainys.
Jonas Nainys.
Jonas Nainys.<br>LNK nuotr.
Jonas Nainys.<br>LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Aug 25, 2017, 2:13 PM

Šiame slaptos kameros šou garsenybės vienai dienai taps paprastais darbininkais kasdienėse situacijose ir krės pokštus to nesitikintiems gerbėjams apsimesdami savo pačių antrininkais. Nustebinti fanai iš netikėtumo nežinos kaip elgtis, garsenybės iš paskutiniųjų neigs savo tapatybę.

Už laidos vedėjo vairo stojęs garsus televizijos ir radijo laidų vedėjas Jonas Nainys pažada, kad netikėtumų projekte tikrai netrūks. 

„Laidoje daug vietos paprastų žmonių nesuvaidintoms reakcijoms. Juoko žiūrovai išvys iš tiesų daug. Lietuvos garsenybėms trumpam pakeisti savo amplua ir tapti kitu žmogumi iš tiesų labai smagu”, – sakė laidos „Čia tai geras!” vedėjas.

Juokingumo ir iki absurdo ribos situaciją privesti padės slapta viską stebintis ir garsenybei į ausį patarinėjantis laidos vedėjas. J.Nainys savo ruožtu lieps įžymybėms atlikti pačias beprotiškiausias ir linksmiausias užduotis. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.