Naujas Indrės Stonkuvienės amplua: laidoje kalbins žinomus žmones

Televizijos žiūrovams bei socialinių tinklų vartotojams jau puikiai žinoma aktyvistė, aktorė, humoristė Indrė Stonkuvienė naujame televizijos sezone neria į avantiūrą. Charizmatiška moteris taps naujo gyvenimo būdo žurnalo „Kitu kampu” vedėja.

 Indrė Stonkuvienė.<br> Organizatorių nuotr.
 Indrė Stonkuvienė.<br> Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 31, 2017, 3:18 PM

Laidos vedėja tapusi I. Stonkuvienė neslėpė džiaugsmo.

„Tai mano 10-ties metų darbo rezultatas ir įvertinimas. Vesti gyvenimo būdo laidą buvo mano sena svajonė”, – pasakojo garsi aktorė.

Šiame projekte laidos vedėja taps ir žurnaliste. Būtent I. Stonkuvienė kalbins žinomus žmones.

„Dažniausiai gyvenimo būdo laidos turi užkadrinius balsus bei už kadro dirbančius žurnalistus, kurie kalbina žmones. Šį kartą visus vaidmenis perimsiu aš. Tikiu, kad toks formatas sukurs nuoširdesnį, gyvesnį ir jaukesnį pokalbį”, – kalbėjo laidos vedėja.

Laidos pavadinime užkoduota pagrindinė projekto idėja. Pripažinkime, kiekviena asmenybė turi daug skirtingų pusių. Net ir visiems puikiai žinomi ir garsūs žmonės turi savų paslapčių, nei karto garsiai neaptartų skaudžių išgyvenimų ar įvykių, kurie padėjo žengti į priekį.

Naujame gyvenimo būdo žurnale, žiūrovai išvys žinomus žmones dar neregėtu kampu: pradedant nuo to, kaip susiformavo jų asmenybės ir baigiant kuo jie gyvena šiandien, o taip pat žiūrovai turės galimybę pažvelgti į žinomų žmonių aplinką, jų namus ir pažvelgti kaip atrodo eilinė garsenybės diena.

„Visi pašnekovai yra šiek tiek pažįstami. Iššūkis kalbinant artimus žmones yra atrasti naujų kampų, negirdėtų istorijų. Kažką įdomaus ne tik žiūrovams, bet ir man pačiai”, – sakė I. Stonkuvienė.

Laidos vedėją televizijos žiūrovai taip pat galės išvysti kitu kampu. Paprastai hiperaktyvi ir visada linksma I. Stonkuvienė gali būti ir jautri bei labai rimta. Kiekvienoje rubrikoje Indrė parodys vis kitą savo pusę.

Kiekvienoje laidoje pasirodys net trys skirtingi žymūs Lietuvos žmonės. Anot I. Stonkuvienės, žiūrovai galės išvysti pačius įvairiausius pašnekovus, kurie apie save išdrįs papasakoti dar negirdėtų istorijų.

Pirmojoje rubrikoje „Gyvenimo eskizas” dalyvaus legendinės asmenybės, kurios garsios jau ne vieną dešimtmetį. Su legendomis I. Stonkuvienė susės pokalbiui apie jų praeitį, išgyventus sunkumus, kurie padėjo atsidurti čia ir dabar. Jaukų pokalbį iliustruos šalia sėdintis dailininkas Rimas Pocius.

Kitoje rubrikoje „Kitu kampu” garsiam žmogui bus pasiūlyta avantiūra – atsakyti į 50 netikėtų klausimų, kurie rūpi jo fanams. Veiksmas vyks garsaus žmogaus aplinkoje: besiruošiant į darbą, vykstant į koncertą, atostogaujant pajūryje.

Trečiojoje rubrikoje „Moterų pasaulyje” laukia atvirti ir tikri moteriški pašnekesiai. Laidos vedėja žymią moterį pasikvies pokalbiui ant sofos apie karjerą, šeimą, meilę ir rūpesčius, su kuriais susiduria kiekviena moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.