Merūnas Vitulskis prisipažino apie didžiausią gyvenimo gėdą

Naujajame LNK sezone startuoja muzikinis žaidimas „Pagauk dainą“. Premjerinėje laidoje susigrūmė žiūrovams gerai pažįstami Merūnas ir Erika Vitulskiai, žaidime pirmą kartą po vaikelių gimimo į sceną lipo Katažina su savo šokių partneriu Dainiumi Dimša. 

 Merūnas Vitulskis.
 Merūnas Vitulskis.
 Merūnas ir Erika Vitulskiai ir Nijolė Pareigytė-Rukaitienė.
 Merūnas ir Erika Vitulskiai ir Nijolė Pareigytė-Rukaitienė.
 Katažina Zvonkuvienė ir Tadas Juodsnukis.
 Katažina Zvonkuvienė ir Tadas Juodsnukis.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Sep 6, 2017, 10:55 AM

Azartiškame žaidime dėl pergalės varžėsi dvi komandos, kurioms vadovavo dainininkės – Anžela Adamovič ir Nijolė Pareigytė-Rukaitienė. Kaip televizijos laidos vedėjas žaidime debiutavo  talentingasis atlikėjas Tadas Juodsnukis. 

Dalyviai džiugino ne tik muzikiniais pasirodymais, improvizacijomis scenoje, bet ir mėgino sužinoti, ką ir kiek žino vieni apie kitus. Pirmojo muzikinio žaidimo dalyviai bandė įminti, kokia yra didžiausia Merūno patirta gėda scenoje, o pats dainininkas papasakojo pikantišką istoriją apie tai, kaip neapsirengusiam teko bėgti į operos sceną. 

„Dirbau Austrijoje, spektaklis vadinosi „Makbetas“ ir mano kostiumas buvo šarvai – tai kardas, šalmas, skydas, kuriuos užsidėti pakankamai ilgai užtrunka, apie 45 minutes. Tačiau užkulisiuose su rusų atlikėja, labai linksma moterimi, užsiplepėjome, ir kažkaip pro ausis praleidau, kai kvietė solistus. Galiausiai į sceną išlėkiau užsivilkęs tik kostiumo apačią ir šalmą su kardu, bet kaip išsitepęs dirbtiniu krauju“,  – laidoje prisiminimais dalijosi M. Vitulskis.

Viktorinos metu buvo išsiaiškinta ir daugiau įdomių ir pikantiškų faktų apie garsenybes –  K. Zvonkuvienė atskleidė apie savo ir D. Zvonkaus šeimos herbą, o E. Vitulskienė papasakojo apie neįprastus laisvalaikio pomėgius.

Azartiško žaidimo metu koncertavo ir muzikinis vakaro svečias – dainininkas Jurijus Veklenko, kuris užminė mįslę abiems komandoms. Jų nariai turėjo atsiminti svečio atlikėjo dainos žodžius, padaryti tai greičiau už priešininkus ir taip pelnyti tašką.

Kiekvienoje „Pagauk dainą“ laidoje žiūrovai galės sužinoti, ar tikrai populiariausi Lietuvos dainininkai iš vaikų būrio mimikų ir niūniavimo, gali atspėti, kokias populiarias dainas per ausines klausosi vaikai, taip pat žvaigždės parodys, ar gali improvizuoti scenoje dainuodami karaokę. Tai – nuotaikingas žaidimas, kuris priverčia iš naujo išgirsti visų puikiai žinomas ir mėgstamas dainas.

Laida „Pagauk dainą“ trečiadieniais 20:30 per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.