Amal ir George'as Clooney į savo meilės miestą grįžo su atžalomis

Neseniai praūžusio Venecijos kino festivalio viena atrakcijų tapo aktorius George’as Clooney (56 m.) su žmona Amal (39 m.) – pora pirmą kartą pasirodė viešame renginyje po dvynių gimimo.

G. ir A.Clooney švytėjo iš laimės – buvo matyti, kad George’as įsimylėjęs žmoną kaip ir prieš vestuves.<br>„ViDA Press“ nuotr.
G. ir A.Clooney švytėjo iš laimės – buvo matyti, kad George’as įsimylėjęs žmoną kaip ir prieš vestuves.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Pora į Veneciją atvyko su atžalomis Alexanderiu ir Ella.
Pora į Veneciją atvyko su atžalomis Alexanderiu ir Ella.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 10, 2017, 11:47 AM

Holivudo aktorius G.Clooney – dažnas Venecijos kino festivalio svečias, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“. Šįkart jis atvyko pristatyti į pagrindinę konkurso programą įtraukto filmo „Suburbikonas“ – G.Clooney yra jo režisierius ir scenarijaus bendraautoris, pagrindinius vaidmenis atlieka Mattas Damonas, Oscaras Isaacas ir Demi Moore.

Tai – kriminalinė komedija, nukelianti į praėjusio amžiaus šeštąjį dešimtmetį: pavyzdinė šeima iš ramaus Suburbikono miesto įtraukiama į kriminalinę istoriją, kuri jų gyvenimą apvers aukštyn kojom.

„Suburbikono“ premjera tapo pirmu George’o ir Amal pasirodymu viešame renginyje po dvynių Alexanderio ir Ellos gimimo birželio 6-ąją. Todėl nenuostabu, kad daugiausia dėmesio buvo skirta jiems.

Amal raudonuoju kilimu ėjo pasipuošusi alyvine „Versace“ suknele, George’as vilkėjo klasikinį smokingą. Sutuoktiniai švytėjo iš laimės – buvo matyti, kad George’as įsimylėjęs žmoną kaip ir prieš vestuves.

Venecija – išskirtinė vieta George’o ir Amal gyvenime: kaip tik čia prieš trejus metus jie iškėlė prašmatnias vestuves. Sugrįžusi į šį romantišką miestą pora pakartojo kai kurias tos dienos detales.

Jie apsistojo viešbutyje „Cipriani“ – tame pačiame kaip ir 2014 metų rugsėjį per savo vestuves. Lygiai po trejų metų jie sugrįžo į sentimentų kupiną vietą.

Viešbučio personalas pasaulinei garsenybei taip pat atsilygina dėmesiu: bare galima užsisakyti kokteilių „Nina’s Passion“ ir „Buananotte“, pavadintų aktoriaus motinos Ninos ir jo filmo „Labos nakties ir sėkmės“ garbei.

Vėlai vakare sutuoktiniai leidosi į romantišką išvyką Venecijos kanalais. Jie išsirinko tą pačią valtį kaip ir savo vestuvių dieną 2014-aisiais. Tai išdavė registracijos numeris – VE 9395.

Tiesa, naktys viešbutyje „Cipriani“ šįkart, ko gero, buvo ne tokios romantiškos – juk Amal reikia rūpintis dvyniais Alexanderiu ir Ella. Juos tėvai taip pat atsivežė į Veneciją.

George’ui irgi netrūksta rūpesčių – neseniai duotame interviu aktorius prisipažino, kad jam ne taip jau paprasta būti tėvu.

„Nesitikėjau, kad tapsiu tėvu sulaukęs 56 metų, juolab – dvynių tėvu. Staiga tapau atsakingas už dviejų mažų žmogučių gyvenimą. Man tai kelia siaubą!

Taigi noriu patarti: niekada nekurkite planų, tiesiog mėgaukitės gyvenimu. Dabar mano svarbiausias darbas – keisti vaikams sauskelnes ir eiti pasivaikščioti su jais.

Žinote, kai dabar bandau nuvalyti nuo savo kostiumo pridžiūvusį pieną, kurį atpylė vienas dvynių, beveik nesijaudinu – aš susitaikiau. Tariu sau: „Na, ir kas?“ Anksčiau valydavau savo kostiumus po vakarėlių, o dabar juos ištepa vaikai. Viskas gerai, įvykiai juda reikiama kryptimi“, – pasakojo G.Clooney.

Nors Ella ir Alexanderis gimė vos prieš 13 savaičių, kaip tvirtina tėvas, jau išryškėjo kiekvieno jų individualybė.

„Alexanderis – tikras stipruolis ir mažas padauža. Jo apetitas žvėriškas ir jis jau sėdi! O Ella – įsikūnijęs elegantiškumas, jos akys didžiulės. Ačiū Dievui, ji panaši į Amal“, – šypsodamasis dėstė tėvas.

Gerbėjų džiaugsmui, George’as pagaliau atskleidė, kodėl juodu su žmona dvyniams išrinko būtent tokius vardus. Nors daugelis manė, kad pora vaikus pavadino garsiausio istorijoje užkariautojo Aleksandro Makedoniečio ir džiazo dainininkės Ellos Fitzgerald garbei, bet pasirodė, jog viskas daug paprasčiau.

„Mes su Amal puikiai suprantame, kad mūsų vaikai bus stebimi žiniasklaidos, bus sekamas kiekvienas jų žingsnis, todėl nutarėme bent jau apsaugoti juos nuo papildomo dėmesio dėl įmantrių vardų ir pavadinome normaliais, įprastais“, – paaiškino G.Clooney.

Parengė Milda Augulytė 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.