Liveta Kazlauskienė prisipažino, kad jai patinka jaunesni vyrai

Garsios estrados dainininkės Livetos Kazlauskienės dauguma gerbėjų neįsivaizduoja be jos vyro ir scenos partnerio Petro. Šis duetas atrodytų neišskiriamas. Tiesa, šį kartą praeiviai pamatė visai kitokių vaizdų – dainininkė atvirai flirtavo su kitais. Reakcijas išvysti galėsite naujoje LNK laidoje „Čia tai geras!“.

Dainininkė Liveta Kazlauskienė.
Dainininkė Liveta Kazlauskienė.
Dainininkė Liveta Kazlauskienė.
Dainininkė Liveta Kazlauskienė.
Dainininkė Liveta Kazlauskienė.
Dainininkė Liveta Kazlauskienė.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Sep 12, 2017, 12:04 PM

L.Kazlauskienė ryžosi nerti į laidos vedėjo Jono Nainio avantiūrą – vienai dienai pakeisti profesiją ir dirbti visai kitą darbą. Kortos lėmė tai, jog dainininkė tapo floriste. „Visai nebijau. Man gėlės labai patinka“, – dar prieš pat darbą sakė estrados legenda.

Jau pirmomis darbo minutėmis dainininkė sulaukė didžiulio vyrų dėmesio. Savo mylimosioms gėlių pirkti atėję klientai nevengė paganyti akių ir į žavingą floristę. L.Kazlauskienė nepasimetė ir į flirtą atsakė tuo pačiu.

Dviem vaikinams pasakius komplimentų, dainininkė negailėjo jų ir pati. „Man jaunesni labai patinka. Rudų akių. O jums kaip vyresnės moterys?“, – drąsiai klausė L.Kazlauskienė. Po tokių žodžių sutrikę vaikinai vos galėjo tramdyti juoką.

Panašiai situacija klostėsi ir su kitu gerbėju. L.Kazlauskienė slapta drąsinama realiu laiku veiksmą stebinčio laidos vedėjo J.Nainio pareiškė, kad norėtų bučkio. Kliento atsakymas pribloškė net ir pačią dainininkę... Televizijos žiūrovai taip pat negalės patikėti. 

Daugelis gėlių pirkti atėjusių klientų iš karto pastebėjo ir tai, jog juos aptarnaujanti floristė stulbinamai panaši į pačią L.Kazlauskienę. 

Laida „Čia tai geras!“ antradienio vakarais 20:30 val. per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.