Palangoje įsidarbinęs Merūnas Vitulskis susidūrė su netikėtu iššūkiu

Garsaus operos solisto Merūno Vitulskio nežinoti ir neatpažinti gatvėje tikriausiai neįmanoma. Vis dėlto filmuojant naują LNK laidą „Čia tai geras!” vienas iš praeivių tikino, kad Merūnas lyg iš akies trauktas legendinis dainininkas Romas Dambrauskas. Ar iš tiesų unikalaus balso savininkas tapo stulbinamai panašiu į minėtą atlikėją?

Merūnas Vitulskis ir Jonas Nainys.
Merūnas Vitulskis ir Jonas Nainys.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 12, 2017, 3:12 PM, atnaujinta Sep 12, 2017, 3:28 PM

M.Vitulskis šį kartą nėrė į laidos vedėjo Jono Nainio avantiūrą – vienai dienai dirbti paprastą darbą. Burtai lėmė tai, jog operos solistui teko tapti vaflių pardavėju Palangoje. Į tokį neeilinį iššūkį Merūnas žiūrėjo su juokais: „Vafliukai super! Būsiu geras pardavėjas. Negi nesimato, kad vafliukus valgau?“.

Jau pirmomis darbo minutėmis vienas iš klientų pastebėjo stulbinamą Merūno panašumą į dainininką R.Dambrauską. Tai sukėlė juoką ne tik garsiam solistui, bet ir visą veiksmą realiu laiku per slaptas kameras stebinčiam J. Nainiui. 

Tokioje komiškoje situacijoje operos solistas iš paskutiniųjų stengėsi tvardytis ir kuo labiau provokuoti klientą. „Bet tikrai man visi sako tą patį. Tik niekaip nesuprantu kodėl. Negaliu patikėti net. Kažkaip niekad nesidomėjau Dambrausku. Gal „Youtube” gali įjungti jo kokią dainą?“, – sakė Merūnas.

Atkaklus klientas nepasidavė ir įnirtingai bandė įtikinti, kad panašumas tarp vafliukų pardavėjo ir legendinio atlikėjo tiesiog akivaizdus. Juokingiausia tai, kad šis praeivis nei neįtarė, kad jį iš tiesų aptarnauja operos solistas Merūnas.

Pagaliau klientui atskleidus kortas, šis ir toliau tvirtino savo. „Kaip čia šitaip. Man vis tik jis grynas Dambrauskas!“ – juokėsi jis.

Laida „Čia tai geras!“ antradieniais 20:30 val. per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.