Saulius Prūsaitis filmus vertina pagal du kriterijus

Dainininkas, muzikinio projekto „X faktorius“ teisėjas Saulius Prūsaitis sako, kad geras kinas visų pirma turi garantuoti gerai praleistą laiką. TV3 rubrikoje „Šeštadienio gero kino vakaras“, pristatydamas septyniems Oskarams nominuotą juostą „Marsietis“, Saulius sako, kad filmus vertina pagal du kriterijus.

Saulius Prūsaitis<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Saulius Prūsaitis<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 21, 2017, 3:08 PM

„Įvertinant tai, kad aš nesu kino kritikas, tai aš kalbėsiu labai subjektyviai. Turiu du kriterijus: arba visiškai nemąstyti, arba giliai susimąstyti“, – sako Saulius ir palieka žiūrovams spręsti, kurio varianto tikėtis iš Ridley Scotto filmo apie kosmose paliktą astronautą – „Marsietis“.

Matto Damono vaidinamas astronautas įstrigo Marse. Didžiausia staigmena – kad jis apskritai gyvas. Tačiau NASA nieko padaryti negali, jiems reikia ketverių metų, kad pasiektų astronautą, o šis maisto turi tik mėnesiui. Vis dėlto didžioji išgyvenimo drama yra vienatvėje – kaip ją išgyventi? Kaip išbūti laiką kosmose?

„Filmuose aš ieškau baigtų emocijų. Aš suprantu taip, kad jeigu nušauna 4000 vyrukų, tai yra baigta, – juokiasi Saulius, –  jei vyksta melodrama, išgyvenimai, tai man taip pat patinka stebėti tuos jausmus – išbaigtus arba pamokančius, leidžiančius pasimokyti“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.