„Neslėpsiu, Edita yra mano mėgstamiausia pašnekovė, nes su ja gali kalbėtis valandų valandas ir tau niekada nenusibos, ir ne kartą per pokalbį išsižiosi iš nuostabos, ir ne kartą griebsi užrašinę užsirašyti vieną ar kitą jos mintį ar patarimą. Ir šįkart pokalbis mano virtuvėje buvo toks atviras ir toks įdomus, kad jo praleisti tikrai nerekomenduoju. Ypač moterims patariu įsijungti LRT penktadienio vakarą – jei jums įdomu, ką reikia daryti, kad einant metams tik gražėtum ir gyventum vis geriau ir smagiau, paklausykite Editos patarimų, tikrai nenusivilsite“, – sako laidos vedėja Beata Nicholson.
Šį vakarą laidoje „Beatos virtuvė“ – ir skaniausi sezoniniai patiekalai su grybais ir daržovėmis bei įkvepiantis rubrikos „Maisto herojus“ reportažas apie prabangiosios restoranų virtuvės Lietuvoje pradininkus ir puoselėtojus. Laidos žiūrovai išvys, kas nutinka, kai užsispyrę ir tikslo siekiantys žmonės dar gūdžiu sovietmečiu sugalvoja gaminti prašmatniausių pasaulio restoranų patiekalus, o dabar savo restorane maitina didžiųjų pasaulio valstybių karalius ir princeses, pop scenos dievaičius ir prezidentus.