Kūdikio besilaukianti aktorė Agnė Šataitė prakalbo apie pažintį su 14 metų vyresniu vyru

„Mano gyvenime šiuo metu – naujas etapas. Rengiuosi savo svarbiausiam vaidmeniui, kurio iki šiol dar nesu atlikusi“, – „Lietuvos ryto“ žurnalui „TV antena“ džiaugėsi pirmagimio besilaukianti kino ir teatro aktorė Agnė Šataitė (31 m.).

 Giedrius Puskunigis ir Agnė Šataitė.<br> D.Umbraso nuotr.
 Giedrius Puskunigis ir Agnė Šataitė.<br> D.Umbraso nuotr.
Aktorė Agnė Šataitė. 
Aktorė Agnė Šataitė. 
Aktorė Agnė Šataitė. <br>V.Balkūno nuotr.
Aktorė Agnė Šataitė. <br>V.Balkūno nuotr.
Giedrius Puskunigis ir Agnė Šataitė.<br>D.Umbraso nuotr.
Giedrius Puskunigis ir Agnė Šataitė.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Oct 14, 2017, 10:45 AM, atnaujinta Oct 14, 2017, 10:52 AM

Paskutinės šių metų dienos bus ypatingos Agnei ir jos sutuoktiniui kompozitoriui Giedriui Puskunigiui (45 m.). Tuo metu pora susilauks kūdikio.

„Jaučiuosi gerai. Žinoma, patiriu įvairių būsenų. Kūnas keičiasi, iš pradžių nesupranti, kas vyksta, vėliau išsiaiškini ir pasidaro ramiau, – pasakojo aktorė. – Natūralu, kad nežinomybė kartais ir stebina, ir kelia nerimą. Jaučiuosi taip, lyg kurčiau vaidmenį, – nežinai, kas išeis, bet vis tiek eini gilyn, vedama smalsumo.

Laukdama į šį pasaulį ateinančio vaiko kiekvieną dieną patiri ką nors nauja, ta patirtis leidžia geriau pažinti save, savo kūną, norus.“

Dramatiško likimo moteris dažnai įkūnijanti A.Šataitė 2015 metais už Severiutės vaidmenį spektaklyje „Dėdės ir dėdienės“ ir Serafimos Iljiničnos vaidmenį spektaklyje „Savižudis“ (abu pastatyti Vilniaus mažajame teatre) pelnė Auksinį scenos kryžių.

TV žiūrovai Agnę įsiminė iš meilės labirintuose klaidžiojančios Ugnės vaidmens TV3 seriale „Moterys meluoja geriau“ ir jausmų verpetuose pasiklydusios Elenos vaidmens LNK seriale „Visi vyrai – kiaulės“.

Naujausias spektaklis, kuriame vaidino prieš motinystės atostogas, – Gabrielės Tuminaitės režisuotas „Fantazijus“ Vilniaus mažajame teatre. Jo premjera įvyko pavasarį. Šį rudenį spektaklis vyksta be Agnės.

Aktorė šiuo metu lanko specialias mankštas, plaukioja baseine, tvarkosi namuose. Kartu su vyru ji lankosi parodose, koncertuose, spektakliuose.

„Dabar turiu didesnes galimybes pasižiūrėti, koks kultūrinis gyvenimas verda aplinkui. Kai kūrybinėje plotmėje pati sukdavausi nuo ryto iki vakaro, dažnai nespėdavau pasisotinti kitų sukurtais įdomiais dalykais. Dabar esu stebėtoja ir tuo džiaugiuosi“, – sakė A.Šataitė.

A.Šataitė ir G.Puskunigis susituokė 2015-ųjų pavasarį po kelerių metų draugystės.

„Susipažinome ne teatre, bet mūsų meilė augo būtent šioje aplinkoje. Kalbėdavomės apie meną, muziką, dailę. Galima sakyti, meilė mane surado teatre“, – apie pažintį su mylimuoju yra pasakojusi aktorė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: Leading the change in sustainable business
Gyvai
„Nauja diena“: kada JAV ginklai pasieks Ukrainą?