Operos solisto Liudo Mikalausko feisbuko paskyrą prižiūri žmona

Operos solistas Liudas Mikalauskas (32 m.) savo talentą skleidžia Lietuvos ir pasaulio salėse. Be to, daugybę kartų yra dalyvavęs televizijos konkursuose. O ko nežinote apie jį?

M.Patašiaus nuotr.
M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-10-21 12:45

1. Su žmona Sigita ir vaikais Gintare (3 m.) bei Jonu (3 mėn.) gyvena Plutiškių kaime, esančiame tarp Kauno ir Marijampolės. Šeimos valdose – pusė hektaro žemės.

2. Mėgsta ūkininkauti. Jis mielai prižiūri daržą, šiltnamius, rūpinasi sodu.

3. Visas ligas gydosi pirtimi ir šaltu vandeniu. „Užsikuriu prie namų pirtį, įkaistu ir šoku į vėsų tvenkinį. Ligų kaip nebūta“, – kalbėjo solistas.

4. Prieš mėnesį susikūrė feisbuko paskyrą. Merginas ir moteris ragina nesiųsti jam meilės laiškų, nes paskyrą tvarko žmona.

5. Mėgsta ruošti maistą. Dažniausiai verda sriubas ir kepa patiekalus iš kiaulienos. Beveik visus valgius ruošia naudodamas rūkytus lašinius.

6. Mokykloje buvo pavyzdingas, tačiau kartą iš trečio aukšto išpylė kibirą vandens ant mokytojos, kuri nešiojo kuodą.

„Budėdamas klasėje pastebėjau, kad prakiuro vandentiekio vamzdis. Stvėriau kibirą ir mėginau gelbėti padėtį. Pro langą išpyliau vieną kibirą, antrą, o po trečio išgirdau riksmą. Netrukus buvau iškviestas pas direktorių. Užuot mane išbaręs, jis pats kvatojosi“, – prisiminė atlikėjas.

7. Yra principingas ir visada siekia tikslo.

8. Klausosi tik tų radijo stočių, kuriose skamba mažai muzikos.

9. Nors dainuoja nuo 6 metų, Vilniaus universitete studijavo kultūros vadybą. Po metų supratęs, kad tai ne jam, įstojo į Lietuvos muzikos ir teatro akademiją.

„Su šypsena prisimenu, kaip vienas žinomas muzikos dėstytojas prieš stojamuosius mane mėgino atkalbėti. Sakė, kad iš muzikos sunku pragyventi“, – pasakojo Liudas.

10. Rengdamasis Bartolo vaidmeniui operoje „Sevilijos kirpėjas“ per 3 paras atmintinai išmoko beveik 4 valandų trukmės tekstą.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.