Erica Jennings atvirai apie santykius: „Teko išsirinkti – duetas namuose arba scenoje“

Talentingai, Lietuvos muzikos pasaulyje jau daugiau nei dešimtmetį žinomai atlikėjai Ericai Jennings gyvenimo šiandien galėtų pavydėti ne vienas. Dainininkė gali garsiai didžiuotis mylinčiu vyru, trimis nuostabiais vaikais ir sėkminga karjera. TV3 gyvenimo būdo laidoje „Raudonas kilimas“ moteris atviravo apie laimingos santuokos receptą, įkvėpimą muzikai bei scenos išbandymus šeimos židiniui.

 Erica Jennings.<br> Stop kadras.
 Erica Jennings.<br> Stop kadras.
 Erica Jennings.<br> Stop kadras.
 Erica Jennings.<br> Stop kadras.
 Erica Jennings.<br> Stop kadras.
 Erica Jennings.<br> Stop kadras.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Oct 29, 2017, 10:44 AM

Šiais metais E. Jennings ir jos sutuoktinis Jurgis Didžiulis atšventė jau dešimtąsias santuokos metines.

„Mes nuo pradžios jutome tą beprotišką meilę, negalėjome nebūti kartu nė minutės, negalėjome atsitraukti vienas nuo kito. Ir dabar ta beprotiška meilė pavirto į gilią meilę, kuri ilgai tęsiasi ir kurioje galima būti savimi“, – laidoje „Raudonas kilimas“ džiaugėsi atlikėja.

Dviejų žymių muzikantų šeima – tikras pavyzdys. Jiedu ne tik myli ir palaiko vienas kitą, bet ir kartu augina tris vaikus. Tačiau E. Jennings laidoje atskleidė, kad sėkmingos šeimos paslaptis – labai paprasta.

„Mūsų meilė ir šeima yra tikra. Niekada nevaidinome kad esame tobuli. Mes ginčijamės kaip visi. Bet esame labai atviri vienas kitam, net jeigu tai ir skaudu kartais“, – atviravo E. Jennings

Dainininkė tikino – pora džiaugiasi turėdama galimybę auginti vaikus Lietuvoje. Ericos ir Jurgio sūnūs jau lanko mokyklą, o visai neseniai gerbėjams pranešę žinią apie šeimos pagausėjimą, jiedu jau sūpuoja dukrytę Gaia Maria.

„Ji yra stebuklinga mergaitė. Jurgis ją tiesiog įsimylėjo. Su berniukais jis kaip tėvas yra griežtesnis, bet su mergaite manau viskas bus kitaip“, – laidoje „Raudonas kilimas“ pasakojo atlikėja.

Nuoširdumu ir paprastumu paperkanti moteris Lietuvoje geriausiai žinoma kaip grupės „Skamp“ narė, tačiau kartu su J. Didžiuliu buvo sukūrusi ir muzikinį duetą „The Ball and Chain“, kuris tapo tikru iššūkiu šeimai.

„Kuo labiau augo dueto populiarumas, tuo daugėjo streso namuose. Ir mums reikėjo išsirinkti – ar duetas namuose, ar scenoje“, – atviravo E. Jennings.

Apie lemtingą pažintį su vyru, romantiškus vestuvių prisiminimus, išbandymus šeimoje auginant vaikus, Lietuvą, muziką ir nelengvą karjeros kelią bei tolimesnius projektus E. Jennings pasakos jau šiandien 18 val. gyvenimo būdo laidoje „Raudonas kilimas“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.