Laura Remeikienė į kovą su „Juoda orchidėja“ stos pasidabinusi suknele iš parašiuto

2017 m. lapkričio 10 d. 09:57
Lrytas.lt
Šį penktadienį „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Muzikinės kovos“ bus ypač karšta, nes į dvikovą stos du labai stiprūs varžovai.
Daugiau nuotraukų (1)
Dar rugpjūčio mėnesį, pristatant laidą, burtai lėmė, kad su visų laikų populiariausio superhito „Juoda orchidėja“ kūrėjais – grupe „MG International“ – susikaus šiaulietė dainų autorė ir atlikėja, romantiškoji Laura Remeikienė (47 m.).
Laura Lietuvos muzikos mėgėjams puikiai žinoma iš hito „Tuk, širdele“ ir kitų populiarių dainų. O jos varžovų – grupės „MG International“– superhitas „Juoda orchidėja“ nuo 2010 m., kai buvo įkeltas į „Youtube“ kanalą, surinko per 12 mln. peržiūrų. Be šios dainos jau beveik 10 metų nepraeina beveik nė vienas lietuviškas balius ar gimtadienis, o grupės muzikantai yra geidžiamiausi lietuviškose vestuvėse ir jubiliejuose.
Laura iššūkio nepabūgo ir laidos filmavimui ruošėsi nuo pat tos dienos, kai sužinojo, kad teks kovoti su milijonus peržiūrų „Youtube“ renkančios „Juodos orchidėjos“ autoriais. Jausmingoji šiaulietė į kovos su vyrų grupe filmavimą vežėsi ne tik geriausias dainas, bet ir naujas sukneles.
Viena jų išmarginta Lauros dainos tekstais ir atrodo kaip originalus paruoštukas, kitą dainininkė pasisiuvo iš parašiuto kupolo medžiagos. O grupė „MG International“ per filmavimą atskleidė visas paslaptis apie šiuolaikinių vestuvių ypatumus.
Taigi jau penktadienį, stebėdami karštą dviejų muzikos grandų kovą, žiūrovai turės nuspręsti ir telefonų skambučiais nubalsuoti, kuris iš jų keliaus į kitą laidos „Muzikinės kovos“ etapą.
Laidoje svečiuosis ir žiūrovus svečių teisėmis linksmins publikos išsiilgti pusbrolis Aliukas Evaldas (64 m.) bei Sesutė Silvija (53 m.), tad nuobodžiauti nebus kada. Juolab kad skambės ne tik žiūrovų pamėgtos dainos – netrūks ir humoro, įdomių užduočių, vedėjų pokštų.
„Muzikinės kovos“ – penktadienį, lapkričio 10 d., 20.30 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.