Veronika Montvydienė apie santykius: „Neturiu jėgų ir noro kažko ten su botagu pavilioti“

Neseniai antro vaiko susilaukusi buvusi garsi šokėja Donato Montvydo žmona Veronika LNK laidoje „Kitu kampu“ prisipažino, kad nors motinystė nėra jos vienintelis pašaukimas, ji sąmoningai pasirinko atidėti karjerą į šalį ir kuriam laikui atsiduoti tik šeimai. 

 Veronika Montvydienė.
 Veronika Montvydienė.
 Veronika Montvydienė.
 Veronika Montvydienė.
 Veronika Montvydienė.
 Veronika Montvydienė.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Nov 14, 2017, 2:48 PM

„Jeigu tu nori sveikos šeimos, sveikų vaikų, tu turi tai daryti, nes vaikai fiziškai nuo tavęs priklausomi“, – žinoma moteris su laidos vedėja Indre Stonkuviene rubrikoje „Moterų pasaulis“ kalbėjosi apie santykius ir pasiskirstymą šeimoje. 

Vienas garsiausių Lietuvos dainininkų Donatas Montvydas užimtas koncertais, filmavimais, darbu įrašų studijoje, todėl neretai visa namų ūkio našta tenka būtent Veronkai.

Vis dėlto moteris prisipažįsta, kad nėra iš tų, kurios nuolankiai laukia vyro ir visas nuoskaudas laiko savyje tyliai, tačiau nėra linkusi ir nurodinėti jam, ką jis turi daryti:

„Aš nesu mama savo vyrui ir nenoriu tapti ta ragana, kuri niekur neišleidžia“. 

„Nelabai suprantu tokio požiūrio, kad tu pagimdyk, tu žindyk, tu vystyk vaikus, tu dar suviliok vyrą, padaryk, kad jam būtų nenuobodu su tavim ir... ką? Turi būti ir pasiskirstymas.

Čia yra ne vien mano vaikas, čia yra mūsų vaikai. Man irgi nesmagu, kad neturiu laiko apsirengti nėriniuotų apatinių ir neturiu nei jėgų, nei noro kažko ten su botagu pavilioti. Bet aš nuo to irgi kenčiu“, – atviravo garsi moteris. 

Visą pokalbį su Veronika Montvydiene laidoje „Kitu kampu“ galite žiūrėti jau šį antradienio vakarą 20.30 val. per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.