Inga Jankauskaitė uždainavo su Džordana Butkute

Sekmadienį „Lietuvos balsas“ pristatys pirmą dvikovų etapo laidą – čia suskirstyti į duetus dainuos stipriausi šalies balsai, tačiau iš dviejų dalyvių į kitą etapą patekti galės tik vienas. Įspūdingą pradžią naujam projekto etapui paskelbė moteriškoji projekto mokytojų pusė – pirmą kartą istorijoje Inga Jankauskaitė ir Džordana Butkutė scenoje dainavo kartu, atlikdamos legendinę Džordanos dainą „Dėl tavęs”.

 Inga Jankauskaitė ir Džordana Butkutė.
 Inga Jankauskaitė ir Džordana Butkutė.
 Inga Jankauskaitė ir Džordana Butkutė.
 Inga Jankauskaitė ir Džordana Butkutė.
 Inga Jankauskaitė ir Džordana Butkutė.
 Inga Jankauskaitė ir Džordana Butkutė.
 Inga Jankauskaitė ir Džordana Butkutė.
 Inga Jankauskaitė ir Džordana Butkutė.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Nov 18, 2017, 2:28 PM

Ingos Jankauskaitės gerbėjai puikiai žino, kad ši daina artima ne tik dainos autorei Džordanai Butkutei, bet ir pačiai Ingai – hitu tapusią dainą „Dėl tavęs“ atlikėja dažnai atlieka ir savo soliniuose koncertuose, o savita I. Jankauskaitės dainos versija pateko net į kino ekraną.

„Puiki daina. Pasiduodanti interpretacijoms ir turinti labai asmenišką turinį. Norėjau ją padainuoti savaip ir ta versija netgi rado vietą D.Ulvydo filme „Kaip pavogi žmoną“. Tiesa, tada net negalvojau, kad teks atlikti šią dainą kartu ir dar tikros dvikovos stiliumi“,- apie kūrinio atlikimą ir galimybę jį sudainuoti kartu su Džordana Butkute sakė Inga Jankauskaitė.

Pirmoji Ingos Jankauskaitės ir Džordanos Butkutės pažintis įvyko dar iki „Lietuvos balso“ projekto – abi atlikėjos susipažino daug anksčiau, vieno iš koncertų užkulisiuose. Jau tada nei Džordana, nei Inga savo simpatijų viena kitai neslėpė, o pažintį sutvirtinus projekte, gerų žodžių iš abiejų atlikėjų tik padaugėjo.

„Be galo graži, charizmatiška ir protinga – ji man tikros moters etalonas. Labai seniai ja žaviuosi, ji tikrai kitokia. Atrodo, kad tiki viskuom, ką ji daro“,- gerais žodžiais apie Ingą Jankauskaitę atsiliepė Džordana Butkutė.

„Džordana yra legenda: visiškai unikalaus balso, būdo ir likimo asmenybė. Kai esi šalia, norisi įsižnybti, kiekviena daina – dalis tavo pačios gyvenimo. Juk tikrai kartu su jom užaugau“,- pagyrų scenos karalienei negailėjo Inga Jankauskaitė.

Sekmadienį 19:30 per LNK, abi atlikėjos sirgs ir už savo dalyvius, kurie susikaus dvikovose. Tai bus paskutinis projekto etapas, kuomet tik patys mokytojai galės nuspręsti savo dalyvių likimą. Po jo – jų kelias projekte bus atiduotas tik į žiūrovų rankas. Vienoje emocingiausių laidų šiame sezone, beveik visi dalyviai nebegalės valdyti ašarų, kitiems prireiks net medikų pagalbos, o vienas iš dalyvių, nesusitaikęs su pralaimėjimu, didžiule nepagarba scenoje sukrės visus. Patys mokytojai neslėps sunkių emocijų iš projekto pašalinant galingus balsus, o vienas iš mokytojų priims projekto formato taisykles pažeidžiantį sprendimą, kuriuo pakeis dviejų dalyvių likimą tolimesniame kelyje į finalą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.