Jazzu nutraukė „X Faktoriaus“ dalyvės pasirodymą

Jau šį vakarą – populiariausias Lietuvoje muzikinis šou „X Faktorius“. Praėjusį sekmadienį prie ekranų pritraukęs 831 tūkstantį žiūrovų, šį kartą projektas bus dar karštesnis. Dėl vietos projekto finaluose kovos 10 merginų. Visos jos svajoja apie šlovę ir žinomumą. Tačiau pasiseks tik trims iš jų. Kurios pateks į kitą etapą?

 Jazzu nutraukė dalyvės pasirodymą.<br> V.Černiausko nuotr.
 Jazzu nutraukė dalyvės pasirodymą.<br> V.Černiausko nuotr.
 Jazzu nutraukė dalyvės pasirodymą.<br> V.Černiausko nuotr.
 Jazzu nutraukė dalyvės pasirodymą.<br> V.Černiausko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 19, 2017, 4:27 PM

Teisėjų atrankų metu Iveta Svilainytė sužavėjo visus. Molėtiškės talentu susižavėjo projekto teisėjai, salėje sėdėję žiūrovai, televizijos žiūrovai. Merginai puikiai sekėsi ir „Kūrybinėje stovykloje“. Niekam nekilo abejonių, kad ji privalo būti tarp 10 stipriausių merginų ir kovoti dėl vietos projekto finaluose.

Projekte 18-metė pasakojo apie tai, ką patyrė pasirodžiusi prieš teisėjus. Mergina pasakojo, kad beveik nieko neatsimena, kas vyko scenoje. „Toks jausmas, kai tau visa salė atsistoja. Tu pamiršti, kas vyksta. Tai buvo kosmosas“, – sakė Iveta.

Mergina tiems, kurie sakė, kad ji negali dainuoti, įrodė, kad ji tą gali daryti puikiai. Iveta itin džiaugėsi profesionalų liaupsėmis ir dabar į tuos, kurie ją kritikavo, numoja ranka.

„Galvojau, kas čia gali užimti keturias kėdes. Ir ta mergina gali, ir ta gali. Ar man lieka vietos, ar ne... Atėjau ir pamačiau tris kėdes. Dabar tikrai nežinau, ko tikėtis“, – sakė molėtiškė. Mergina net nenujaučia, kad kėdžių neužėmusios galės pretenduoti į Andriaus Mamontovo kuriamą komandą.

Sužavėti teisėjus Iveta pasirinko Etta James dainą „At Last“. „Labai nuostabi daina. Iveta, sėkmės tau“, – sakė sau komandą burianti J. Arlauskaitė-Jazzu.

Vos uždainavusi Iveta iš karto sukėlė teisėjos abejones. Dainininkė nutraukė „X Faktoriaus“ dalyvės pasirodymą, o ji vos galėjo suvaldyti emocijas. „Keičiame dainą, viskas yra gerai. Nusiramink. Gali dainuoti geriau. Įsižnybk sau labai stipriai į ranką, grįžk į realybę. Aš tau padarysiu tokį pratimą, kurį man daro prieš lipant į sceną“, – sakė J. Arlauskaitė-Jazzu.

Sau komandą besirankanti teisėja pradėjo trankyti Ivetai per delnus. „Va dabar jau gali dainuoti“, – sakė teisėja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.