„Lietuvos balse“ dramatiškai krito scenos žvaigždės ir favoritais laikyti dalyviai

„Pažiūrėkite, kiek gerų dalyvių iškrito... Iš tikrųjų buvo labai sunku. Geriau aš jau būčiau žiūrovas“, – šio sekmadienio „Lietuvos balso“ laidos pabaigoje pripažino Džordana Butkutė. Paskutinėje dvikovų etapo laidoje pagaliau išaiškėjo finalinis dvyliktukas dalyvių, kurie susikaus tiesioginėse kovose gruodžio 3, 10 ir 17 dienomis Vilniaus „Kino klasteryje“. Laidoje netruko tiek pačių dalyvių, tiek mokytojų ašarų, o priimti sprendimai, pasak mokytojų, buvo patys sunkiausi.

 Muzikinio projekto dvikovos.
 Muzikinio projekto dvikovos.
 Muzikinio projekto dvikovos.
 Muzikinio projekto dvikovos.
 Muzikinio projekto dvikovos.
 Muzikinio projekto dvikovos.
 Muzikinio projekto dvikovos.
 Muzikinio projekto dvikovos.
 Muzikinio projekto dvikovos.
 Muzikinio projekto dvikovos.
 Muzikinio projekto dvikovos.
 Muzikinio projekto dvikovos.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Nov 27, 2017, 9:31 AM

Didžiausias laidos netikėtumas – iš projekto pašalinti dalyviai, kurie projekto pradžioje buvo laikyti vienais stipriausių viso sezono balsų. Kovoje su Gabija Aleknavičiūte krito projekto stebuklu vadinta Karina German, kuri aklosiose perklausose sužavėjo padainavusi raudą hebrajų kalba. Mergina neslepia liūdesio dėl to, kad reikėjo palikti projektą. „Man gaila, kad taip kvailai kritau. Manau, kad man vieno karto užteko, – sako Karina German, patikinusi, kad, deja, tačiau į projektą grįžti kitais metais neplanuoja. – Nemanau, kad galėčiau laimėti. Vien dėl to, kad jau kritau, o bandyti kitais metais tai rizika. Arba aš nepraeisiu jau aklosiose ir bus gėda man daug labiau, negu dabar, arba vėl krisiu kur nors kitur. Ir jeigu eisiu kitais metais, turėsiu parodyti dar daugiau, o aš nežinau ką dar turiu parodyti“, – po kritimo kalbėjo talentinga mergina.

Netikėtu tapo ir Džordanos Butkutės pasirinkimas – Paulos Valentaitės ir Gabijos Lokytės kovoje, ji iš projekto pašalino jaunąją atlikėją Paulą, kuriai nuo pat aklųjų perklausų žadėjo pergalę projekte. Nulipusi nuo dvikovų scenos, Paula negalėjo suprasti, kas įvyko: „Šito dalyko nesitikėjau, tiesą pasakius, tikrai buvau užtikrinta savimi ir man atrodo, kad šis pasirodymas buvo vienas mano geriausių. Gavau tokį lengvą šoką, kažkiek liūdna, tikrai buvau suplanavusi daug gerų pasirodymų tiesioginėms kovoms ir labai tikėjausi, kad praeisiu toliau“.

Pats sunkiausias buvo ir Ingos Jankauskaitės sprendimas, dėl kurio atlikėja nesutramdė ašarų. Gražvydo Sidiniausko ir Gretos Sliaužytės-Zazzos kovoje, iš projekto, su ašaromis akyse ji pašalino Gretą. „Tai yra konkursas ir kažkas turi kristi. Man tai toli gražu ne pabaiga. Aš buvau labai įkvėpta tiek Ingos, tiek Gražvydo, tiek mūsų dueto ir tai mane labai pastūmėjo pirmyn. Laukite muzikinių naujienų“,– optimistiškai sako Greta Sliaužytė-Zazza, patikindama, kad televizijos eteryje, ją pamilę žiūrovai dar kartą išvys jau visai netrukus.

Kartu su projekto favoritėmis laikytomis merginomis, projektą paliko ir Marius Kijauskas, Isabella Mia bei Gopalas Michailovskis. Tai buvo paskutinė laida, kurioje dalyvių likimą sprendė mokytojai, nuo kito sekmadienio – dvylikos dalyvių likimą spręs tik televizijos žiūrovai. Dėl galimybės patekti į projekto pusfinalį kausis Vilius Popendikis, Gabija Aleknavičiūtė, Monika Marija Paulauskaitė, Gražvydas Sidiniauskas, Edita Bodrovaitė–Rukienė, Žemaitukai, Paulina Skrabytė, Kristina Radžiukynaitė, Paulinos Paukštaitytės ir KAIA duetas, Andrius Bartkus, Gabija Lokytė ir Petras Daunys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?