Erika Vitulskienė prakalbo apie norą susilaukti trečio vaiko

„Iki pilnos laimės mums gyvenime trūksta tik mergaitės, nes šita vyriška kompanija – du sūnūs ir vyras, mane jau išvargino“, – laidoje „Gyvenimas“ prisipažino dainininko Merūno Vitulskio žmona Erika.

Erika ir Merūnas Vitulskiai.
Erika ir Merūnas Vitulskiai.
Erika ir Merūnas Vitulskiai.
Erika ir Merūnas Vitulskiai.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 29, 2017, 3:45 PM

Pats vyras sutuoktinei prieš kamerą tiesiai atšovė: „Jei nori sulaukti mano mirties, tada galim dukros susilaukti jau dabar“.

Garsi pora pirmą kartą televizijos kameroms leido įamžinti judviejų vaikus – trejų Kajų ir netrukus dvejų sulauksiantį Herkų. Merūnas su žmona neslėpė, kad judrių berniukų priežiūra, kaip ir visi keturi namų kampai, dažniausiai gula ant Erikos pečių. Išimtis savaitgaliai, kai Vitulskių šeima puoselėja pačių susikurtą ritualą – visą sekmadienį leisti tik keturiese. „Pasitaiko visko, nesutarimų, nesusikalbėjimų, bet be pipirų prieskonio gyvenimas mums būtų labai nuobodus“, – atviravo E. Vitulskienė.

Tryliktus metus drauge skaičiuojantys Merūnas ir Erika susituokė prieš šešerius metus. Savo įsimintiniausios gyvenimo dienos akimirkas užfiksuoti tąkart jie patikėjo laidos „Gyvenimas“ vedėjo Edvardo Žičkaus kameroms, tad žiūrovai galėjo pamatyti, ką apie santykius ir šeimyninę laimę garsi pora šnekėjo savo vestuvių dieną, ir kokius planus ateičiai kuria dabar.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.