Leonardo Pobedonoscevo dukros Emilijos pasisakymas apie tėtį paliko be žado

Aktorius Leonardas Pobedonoscevas pastaruoju metu daug pasakoja ir apie gyvenimą Balyje. „Balis kaip sodyba porai mėnesių per metus“, – sakė Leo. Jis džiaugėsi, kad aktoriaus profesija puikiai tinka tokiam jo pasirinktam gyvenimo ritmui.

 Leonardas Pobedonoscevas su dukra Emilija.
 Leonardas Pobedonoscevas su dukra Emilija.
 Mindaugas Stasiulis ir Leonardas Pobedonoscevas.
 Mindaugas Stasiulis ir Leonardas Pobedonoscevas.
 Leonardas Pobedonoscevas ir Mindaugas Stasiulis.
 Leonardas Pobedonoscevas ir Mindaugas Stasiulis.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jan 10, 2018, 10:42 AM, atnaujinta Jan 10, 2018, 11:40 AM

„Aš atvažiuoju čia, padirbu, atariu, užsidirbu tam, kad galėčiau ten sau leisti apie nieką negalvoti“, – pasakojo Leonardas. TV3 laidos „Gero vakaro šou“ vedėjai Justinas Jankevičius ir Mindaugas Stasiulis dėl tokio gyvenimo būdo Leonardą pavadino paukščiu, kuris vis išlekia į šiltuosius kraštus.

Atsakydamas į komentarą Leo pademonstravo netikėtą talentą – ėmė čiulbėti kaip tikras paukštis. „Čia vienas iš dalykų, ką išmokau Balyje“, – šypsojosi Leo. O Justinas prisiminė Pilies gatvės švilpynių pardavėją, kuris yra puikiai įvaldęs švilpavimo meną, tačiau kai švilpynę iš jo nusiperka vaikai, jiems nieko neišeina. Leonardas prisipažino, kad tas pat nutiko ir jam, kai per vieną Kaziuko mugę priprašė tėvų nupirkti jam švilpynę, tačiau gražiai pagroti taip ir neišėjo.

Laidoje pamatysite ir kitą, kiek įprastesnį, Leonardo Pobedonoscevo talentą – vaidinti. Jis sudalyvavo vedėjų pasiūlytame žaidime ir vaidino į Seimą kandidatuojantį politiką, kurį kankina nuotaikų kaita ir visokios kitokios negandos. O po Leo dukters Emilijos minčių apie tėtį be žado liko abu laidos vedėjai.

„Jis labai fainas, draugiškas, elgiasi kaip vaikas, turiu brolį, kuriam jau 27-eri, o su tėčiu kaip su vaiku galima elgtis“, – pasakojo Emilija. Po daugybės pagyrų Leonardui ir kaip aktoriui, ir kaip tėčiui Emilija atskleidė, kad būtent jis išpildė mamos svajonę keliauti po pasaulį: „Man svarbiausia, kad jis mano tėtis ir labai laimingas“, – visus nuoširdumu nokautavo Emilija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.