Pamelai Anderson gali atsirūgti viešnamio savininko paskola

„Jeigu ji nesugeba grąžinti skolos, tegul man atidirba“, – pareiškė prieštaringai vertinamas verslininkas Anhalto princas Marcusas (51 m.), tvirtinantis, kad aktorė Pamela Anderson (50 m.) jam skolinga 100 tūkst. eurų.

P.Anderson. <br>„ViDA Press“, „Reuters“ / „Scanpix“ nuotr.
P.Anderson. <br>„ViDA Press“, „Reuters“ / „Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-01-30 18:17

Sekso simbolio, TV serialo „Gelbėtojai“ ir žurnalo „Playboy“ žvaigždės P.Anderson viešnagę Vokietijoje apkartino nemalonumai.

Tai turėjo būti įspūdingas garsiosios blondinės sugrįžimas į sceną – P.Anderson dalyvavo olandų kilmės iliuzionisto Hanso Kloko (48 m.) šou kaip asistentė.

Bet Vokietijoje jos laukė tariamas kreditorius – viešnamio savininkas Anhalto princas Marcusas. Verslininkas, kuris dėl vengimo mokėti mokesčius iki 2016-ųjų balandžio sėdėjo už grotų, kreipėsi į teismą reikalaudamas, kad P.Anderson nedelsdama grąžintų skolą.

„Ji gali sumokėti be palūkanų, – pabrėžė verslininkas. – Pinigai nėra labai svarbūs. Svarbiausia – principas. Negalima iš manęs pavogti 100 tūkstančių eurų.“

P.Anderson ir Anhalto princas Marcusas susipažino 2008-aisiais Los Andžele.

„Anuomet visame pasaulyje rengėme pasirodymus diskotekose. Aš jai padėjau užsidirbti, bet ji nenori to pripažinti“, – sakė viešnamio savininkas.

Tuo metu P.Anderson karjera buvo priblėsusi, ji gyveno namelyje ant ratų. Verslininkas tvirtina, kad iš jo pasiskolinusi pinigų aktorė nusipirko namą Malibu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.