Dainai Bilevičiūtei kaunietis pasiūlė įsiamžinti nuogai, o ji sutiko

LNK laidoje „Yra, kaip yra“ Daina Bilevičiūtė ir kitos moterys kalbėjo apie seksualumą. Anot dainininkės, lietuvaitės moterys per daug anksti save nurašo bei nesijaučia tikromis moterimis.

 Daina Bilevičiūtė.
 Daina Bilevičiūtė.
 Balys Danys.
 Balys Danys.
 Laidos svečiai.
 Laidos svečiai.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jan 31, 2018, 3:29 PM, atnaujinta Jan 31, 2018, 3:43 PM

Daina laidoje kalbėjo, kad didžioji dalis Lietuvos po jos skandalingų fotosesijų ant jos išsilieja, tačiau ji jau prie to pripratusi ir džiaugsis, kad kai nusifotografavusi pusnuogė sulaukė ne vieno vyro prašymo atsiųsti daugiau nuotraukų. O kai kurios vyresnės moterys taip pat ryžosi tokioms fotosesijoms.

Taip pat Daina atskleidė, kad šiais metais ji ketina Lietuvą nustebinti dar kartą – ją susirado verslininkas iš Kauno ir pasiūlė nusifotografuoti nuogai. Moteris šios avantiūros neatsisakė!

Kita laidos dalyvė – 64 metų Aurelija. Moteris pasakojo, kad vasarą visuomet stengiasi dėvėti trumpą sijonuką. Aurelija sakė, kad šiuos naujus metus ji su draugais sutiko klube, kur pati organizavo visą šventę Druskininkuose.

Urologas prof. Balys Danys laidoje kalbėjo, kad kai moterims sukanka 55 metai, jos pradeda „kvailioti gerąja prasme“.

Anot profesoriaus, moterys labai sunkiai išgyvena menopauzę, o būtent tuo metu ji pasibaigia. Gydytojas sakė, kad moterys tuo metu pradeda džiaugtis gyvenimu, kadangi vaikai jau būna užauginti.

Moterys pasidažo plaukus, pasitempia raukšles, nuvažiuoja į Egiptą ir parsivežą jauną vyrą, bet tuo metu susiduria su problema – pradeda reikėti moteriškos „viagros“.

Visą „Yra, kaip yra“ laidą žiūrėkite šiandien 17 val. 35 min. per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.