Dėl 82-ejų Armeno Džigarchaniano viešai susipyko jo dvi žmonos

Praėjusį pirmadienį žiūrovai negalėjo atitraukti akių nuo Rusijos Pirmojo kanalo laidos „Tegul kalba“: joje įsiplieskė žodžių dvikova tarp dviejų buvusių garsaus aktoriaus Armeno Džigarchaniano (82 m.) žmonų.

V.Cymbaliuk-Romanovskaja (nuotr. kairėje) ir  T.Vlasova TV studijoje susikibo ne juokais.
V.Cymbaliuk-Romanovskaja (nuotr. kairėje) ir T.Vlasova TV studijoje susikibo ne juokais.
A.Džigarchanianas buvo vedęs tris kartus.
A.Džigarchanianas buvo vedęs tris kartus.
V.Cymbaliuk-Romanovskaja (nuotr.) ir  T.Vlasova TV studijoje susikibo ne juokais.
V.Cymbaliuk-Romanovskaja (nuotr.) ir T.Vlasova TV studijoje susikibo ne juokais.
V.Cymbaliuk-Romanovskaja ir  T.Vlasova (nuotr.) TV studijoje susikibo ne juokais.
V.Cymbaliuk-Romanovskaja ir T.Vlasova (nuotr.) TV studijoje susikibo ne juokais.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Feb 10, 2018, 4:53 PM, atnaujinta Feb 10, 2018, 5:08 PM

Rusijos aktoriaus A.Džigarchaniano asmeninis gyvenimas ne mažiau spalvingas nei sukurti vaidmenys. Nusifilmavęs daugiau kaip 200 filmų, tarp jų – kultiniame sovietiniame TV mini seriale „Susitikimo vietos pakeisti negalima“, sukūręs dešimtis įsimintinų vaidmenų scenoje, gyvenimo saulėlydyje aktorius tapo tikros muilo operos herojumi.

Jau gerą pusmetį visa Rusija TV ekranuose ir spaudos puslapiuose seka A.Džigarchaniano batalijas su buvusiomis žmonomis Vitalina Cymbaliuk-Romanovskaja (39 m.) ir Tatjana Vlasova (75 m.).

Vyras buvo vedęs tris kartus. Antrą žmoną T.Vlasovą – 48 metus. Ji nuo 1999-ųjų gyveno JAV, vyro nupirktame name Dalase, ten dėstė rusų kalbą.

Maskvoje likusio A.Džigarchaniano gyvenime tuo metu atsirado 43 metais jaunesnė pianistė V.Cymbaliuk-Romanovskaja. Ilgainiui ji tapo aktoriaus drauge, slauge, kurios paslaugos ypač pravertė, kai jį ištiko mikroinsultas, kolege ir galiausiai 2016-ųjų pradžioje – žmona.

Dabar – jau buvusia: prieš porą savaičių teismas porą išskyrė.

Prieš tai visa Rusija apstulbusi klausėsi, kaip kino ir scenos metras jaunąją žmoną viešai vadina vagile, pasisavinusia butus ir santaupas, pasikėsinusia į jo šventenybę – teatrą, aferiste, menkysta ir kitais idilės neprimenančiais žodžiais.

Su T.Vlasova A.Džigarchanianas išsiskyrė 2015-aisiais. Pernai ji, pardavusi namą JAV, grįžo į Rusiją ir apsigyveno buvusiame jųdviejų su vyru bute Maskvos Arbate.

Dvi buvusios A.Džigarchaniano žmonos susitiko Pirmojo kanalo laidoje „Tegul kalba“, kurią veda žurnalistas Dmitrijus Borisovas.

„Ar galėsiu atleisti Vitalinai? – retoriškai klausė Tatjana, vyresnioji žmona. – Ne, aš jai neatleisiu. Dėl jos kaltės likau viena. Vitalina net nepagalvojo, kad žmonės visą gyvenimą kartu nugyveno.“

Tačiau V.Cymbaliuk-Romanovskaja, pasirodo, ne pėsčia: ji tvirtino, kad pagyvenusios varžovės saldžios kalbos neatitinka tikrovės, – juk du pastaruosius dešimtmečius ji gyveno JAV.

„Nesuprantu, kuo mane kaltina Tatjana. Šeimos aš neardžiau. Šeimos iš esmės nebuvo. Vasarą jis nuskrisdavo į JAV trims mėnesiams, žiemą ten praleisdavo mėnesį, o visą kitą laiką gyveno vienas“, – patikslino Vitalina.

T.Vlasova neketino pasiduoti. „Aš reguliariai atvykdavau į Maskvą iki 2010 metų. Jis uždirbdavo pinigų ir atveždavo man, kad išlaikyčiau mūsų namą Amerikoje. O ji (Vitalina. – Red.) naudojosi svetimu geru.

Dabar Vitalina pasakoja, kaip juo rūpinosi. Koks čia rūpinimasis, jeigu maitino sumuštiniais su raudonaisiais ikrais ir kokakola?

Jis negali valgyti tokio maisto – diabetas. Ką jau kalbėti apie tai, kad jam į darbą nešdavo vynuogių.

Aš kuklus žmogus, o Vitalina pasielgė, kaip elgiasi... socialiai neatsakingos moterys“, – nesusilaikė T.Vlasova.

Šie žodžiai jai iš karto atsirūgo. „O! Ir man tai sako moteris, kuri neištekėjusi susilaukė kūdikio su vedusiu vyru! – rėžė V.Cymbaliuk-Romanovskaja. – Paskui metė savo sūnų ir pabėgo su Armenu, su kuriuo susipažino tuomet, kai jis buvo vedęs ir toje šeimoje buvo ką tik gimęs kūdikis (vienintelė aktoriaus A.Džigarchaniano duktė Jelena, vėliau nusinuodijusi automobilio išmetamosiomis dujomis. – Red.).“

„Ne, tai jūs apsukote apie pirštą pagyvenusį žmogų! Jūs slėpėtės, lygiagrečiai gyvenote šlykštų gyvenimą.

Šmeižėte mane, kad atrodyčiau bloga, nevala, nemokanti ruošti maisto. Šnekėjote, kad apskritai nemoku nieko daryti“, – atsikirto T.Vlasova.

„Aš Tatjaną laikau dykaduone, kuri visą laiką gyveno iš vyro pinigų. Niekada juo nesirūpino.

Ar kada nors jį mylėjo – tai dar klausimas“, – karščiavosi V.Cymbaliuk-Romanovskaja.

Per šį kibirkščiuojantį dviejų buvusių SSRS liaudies artisto žmonų pokalbį Tatjana prisiminė, kaip pati, atskridusi iš Amerikos ir įsitikinusi, kad vyras nesirengia grįžti, tykojo jo prie teatro.

Moteris norėjo pasikalbėti, išsiaiškinti santykius, kaip dabar tai bando daryti Vitalina (V.Cymbaliuk-Romanovskaja nuo konflikto su A.Džigarchanianu pradžios bando su juo susitikti akis į akį ir pasišnekėti, bet nepavyksta – buvęs vyras nenori jos matyti. – Red.).

Tačiau vietoj šilto pokalbio kilo skandalas: A.Džigarchanianas kreipėsi į policiją ir apkaltino T.Vlasovą pasikėsinimu į jo gyvybę. Tokį pat raštą pasirašė ir Vitalina, nors Tatjana nei jos, nei Armeno neužpuolė.

Laidos vedėjas D.Borisovas paprašė paaiškinti tą negražią istoriją. „Kaip dabar Armenas nusiteikęs prieš mane ir kaltina visomis nuodėmėmis, taip ir tada norėjo nubausti Tatjaną, – pateikė savo versiją Vitalina. – Kalbėjo, kad ji jam įgriso, kad gadina jam nervus, laukia jo mirties.

Kreiptis į policiją sumanė jo advokatas. Jis surašė tekstą, o mes pasirašėme. Padėtis buvo lygiai tokia pati, į kokią dabar patekau aš. Tuomet Armenas kalbėjo, kad Tatjana viską iš jo atėmė: ir namą, ir butą, ir pinigus. Todėl jis pateikė ieškinį dėl turto padalijimo.“

„Vadinasi, Armenas su jumis elgiasi lygiai taip pat, kaip tada su Tatjana?“ – patikslino pokalbių laidos vedėjas.

„Taip, bet jam taip elgtis leistina, – mano V.Cymbaliuk-Romanovskaja. – Armenas – labai sudėtingas žmogus, savitas, bet didis aktorius. Ir jam tikrai daug kas leistina.“

„Ne, jis nenorėjo dalytis namo, jis manė, kad man Amerikoje patinka“, – savo turtinius interesus gynė T.Vlasova.

„Prieš dvidešimt metų jūs metėte vienišą, ligotą, pagyvenusį žmogų, – savo liniją tęsė Vitalina. – Nė karto neremontavote buto. Po paskutinio vizito Maskvoje palikote krūvą neplautų indų ir Armenas paskambino man.

Jis nenorėjo likti bute Starokoniušeno skersgatvyje Arbate, kur tik kandys skraidė. Ten nebuvo jaukumo.

Jis atėjo pas mane savo noru, nes mes mylėjome vienas kitą. Iš pradžių mes slėpėme savo santykius.

Kai jūs atvykdavote iš Amerikos, jis gyvendavo savo namuose Arbate. Nuo 2010 metų to nebebuvo įmanoma nuslėpti – mes visur būdavome kartu.

O faktiškai Armenas šešiolika metų buvo mano vyras.

Jis atsivežė mane į vieno kambario butą užmiestyje (kotedžų gyvenvietė „Rubliovskoje predmestje“ prie Krasnogorsko. – Red.) ir pasakė, kad tai mūsų namai ir čia prasidės mūsų naujas gyvenimas.

Gyvenome vieno kambario bute iki praėjusių metų rugpjūčio. O paskui prasidėjo ta vieša šeimos drama“, – apgailestavo V.Cymbaliuk-Romanovskaja.

Parengė Milda Augulytė 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.