Triukšmingai griūvanti Gintarės Karaliūnaitės ir Marko Andre Canuelio santuoka: kas meluoja?

„Gali kviesti man pareigūnus, bet aš nenustosiu tau nešti gėlių“, – grįžęs iš areštinės kanadietis Markas Andre Canuelis (36 m.) liejo jausmus dainininkei Gintarei Karaliūnaitei (39 m.). Moteris į policiją kreipėsi, kai jos sutuoktinis bandė jėga patekti į namus.

G.Karaliūnaitės ir M.A.Canuelio laimė truko neilgai.<br>M.Patašiaus nuotr.
G.Karaliūnaitės ir M.A.Canuelio laimė truko neilgai.<br>M.Patašiaus nuotr.
M.A.Canuelis: „Aš daužiau duris ir langus, tad policija rado būdų mane nuraminti.“ 
M.A.Canuelis: „Aš daužiau duris ir langus, tad policija rado būdų mane nuraminti.“ 
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 11, 2018, 10:10 AM

Trečia G.Karaliūnaitės santuoka griūva kur kas triukšmingiau nei pirmos dvi. Trejus metus atskirai gyvenantys, tačiau niekaip skyrybų dokumentų nesutvarkantys sutuoktiniai šią savaitę santykius ėmė aiškintis TV ekrane ir socialiniuose tinkluose.

„Policiją galėjau ir turėjau kviesti bent tris kartus, bet vis neišdrįsdavau. Bijojau visuomenės spaudimo ir nuostatų, kad gavusi į kailį esu pati kalta“, – LNK laidoje „Nuo... Iki...“ skundėsi dainininkė.

Moteris teigė, kad su beveik ketverių metų dukters Sofijos tėvu negyvena todėl, jog patyrė ir psichologinį, ir fizinį smurtą.

„Nesiekiu įrodyti, kad jis vos manęs nenužudė. Svarbiausia, kad dabar nenutiktų nieko bloga. Prisidedu prie tų moterų, kurios sako: gana, nebetylėkime“, – ryžtingai kalbėjo Gintarė.

Kai iš Kanados į Lietuvą atvykęs M.A.Canuelis panoro bendrauti su dukra, G.Karaliūnaitė tarėsi su psichologais, ką daryti, kad mergaitė priprastų prie tėvo, kurio ilgai nematė.

Markas veržėsi pas dukrą į darželį, tačiau Gintarė paprašė, kad pirmi susitikimai vyktų dalyvaujant ir jai. Dabar moteris jau antrą savaitę neveda Sofijos į darželį ir tvirtina, kad jos vyro bijo ir auklėtojos, ir kitų vaikų tėvai.

„Ne tik man susidarė įspūdis, kad jam kažkas negerai. Nenorėjome į darželį kviesti policijos, kad negąsdintume vaikų. Kai atvykau į darželį, jis labai supyko. Kol dukra buvo kambarėlyje, bandžiau su juo pasikalbėti, bet jis užtrenkė duris ir ėmė šaukti“, – prisiminė G.Karaliūnaitė.

Dainininkė įtaria, kad vyras norėjo pagrobti dukrą ir išsivežti į Kanadą. Be to, nuogąstauja, kad jis gali slapta pasirūpinti, jog Sofijai būtų suteikta Kanados pilietybė. Tuomet susigrąžinti vaiką būtų sunku.

Kai Gintarė parsivežė dukrą iš darželio, Markas esą įsiveržė į namus. Moteris paskambino į policiją, pareigūnai suėmė sutuoktinį, bet netrukus paleido.

Atrodo, kad kanadiečiui areštinėje buvo nesaldu. „Aš daužiau duris ir langus, tad policija rado būdų mane nuraminti, – „Lietuvos ryto“ TV laidos „Ant bangos“ kūrėjams skundėsi M.A.Canuelis, rodydamas mėlynėmis nusėtą veidą. – Jie surakino man rankas taip stipriai, kad nejaučiau pirštų net tris dienas. Dvi valandas buvau pakabintas kaip Jėzus.“

M.A.Canuelis pripažino perlenkęs lazdą, tačiau mano, kad policija jį ramindama viršijo savo įgaliojimus. Išėjęs iš areštinės vyras kreipėsi į medikus, o pareigūnų veiksmus ketina skųsti.

Vis dėlto areštinė neatšaldė M.A.Canuelio jausmų G.Karaliūnaitei.

„Aš visuomet būsiu šalia ir tau padėsiu, – feisbuke jausmus žmonai liejo kanadietis. – Gal ne tokiu būdu, kokio tu norėtum, bet galbūt vieną dieną tu suprasi, kad meilė yra labai paprastas dalykas.“

Dainininkė nėra linkusi tikėti sutuoktiniu. Laidoje „Nuo... Iki...“ ji prisiminė, kaip kartą devynių mėnesių dukrą buvo palikusi vyrui.

„Kai grįžau, šalia vaiko sėdėjo du Marko draugeliai, visi jie rūkė „žolę“ ir juokėsi. Puoliau vyti jų lauk. Markas apsvaigęs juos parvežė namo. Jei būčiau grįžusi dviem valandomis vėliau, nežinau, ką būčiau radusi“, – braukdama ašaras kalbėjo Gintarė.

Po įvykio Markas meldė atleidimo, pora susitaikė, bet neilgam. Gintarė pastebėjo, kad iš jos piniginės dingsta pinigai.

„Paėmiau jo kompiuterį, pasakiau, kad atiduosiu, kai grąžins mano pinigus. Jis užlaužė man ranką, paguldė ant kilimo ir ėmė smaugti“, – pasakojo Gintarė.

Tuomet ji prisiminė matytus filmus ir suprato, kad vienintelis būdas išsilaisvinti – durti į akis. Markas ją paleido. Gintarė griebė vaiką ir išdūmė iš namų.

Po šio įvykio moteris paprašė vyro išsikraustyti, pasiūlė skirtis ir pažadėjo padengti visas skyrybų išlaidas. Markas, anot jos, prašė neskubėti. Esą darbo neturintis vyras Kanadoje gaudavo pašalpą už dukrą. Jei jos netektų, nepragyventų.

„Pasirenku ne tuos vyrus. Deja, pamoką, kad vyro nepakeisti, išmokau tik iš trečio karto“, – laidoje kalbėjo dainininkė.

Subyrėjo dvi dainininkės santuokos

* Pirmoji G.Karaliūnaitės santuoka su kariškiu Darijumi Brizgiu truko penkerius metus. 1999-aisiais pora susilaukė sūnaus.

* 2006-aisiais dainininkė ištekėjo už trejais metais jaunesnio kultūristo Deivido Vosyliaus, tačiau maždaug po pusantrų metų pora pasuko skirtingais keliais.

* Skyrybos nebuvo lengvos. D.Vosylius tvirtino, kad buvusi žmona jam liko skolinga 30 tūkst. litų (apie 8600 eurų). G.Karaliūnaitė atrėžė, kad buvęs vyras ją reketuoja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.